Salut,
Interactioneza cu cat mai multe fete.
Intr-adevar esti cam mic la 1, 54, dar o sa mai cresti.
Nu ar fi asta o problema daca te ajuta aspectu fizic si caracteru.
Din ce vad eu,esti cam pesimist, negativist.
Sunt altii mai mari aici pe site care in loc sa faca ceva, stau si se plang ca pruncii, se vede si in raspunsurile la intrebarea ta!
Ori ce fata prefera un baiat mai inalt, e ipocrita daca zice ca nu.
Dar daca prefera, nu insemna ca ar zice nu la un baiat mai scund pentru care are sentimente puternice.
Nu vreau sa te superi pe mine ca si eu sunt in situatia ta desi ne vom supara impreuna, vei mai creste 3, 4 m pana la 20 de ani, hai sa spun ca vei ajunge la 1, 60, fetelor le place baieti inalti asta e cam adevarul, dupa un timp o sa te obisnuiesti cu respingerea ta, conteaza aspectul fizic mult, vei suferi de complexe, frustrari mereu stiu ca si eu sufar, dar nu dramatiza ca sunt 3 miliarde de fete una va fi si pentru tine si pentru mine, fetele de inaltimea noastra vor baieti mai inalti ca ele, ai putea sa bagi culturism, cardio, sa isi lasi barba, sa porti un tricou in rosu si sa nu te consideri inferior in fata altora
Ca să scapi de timiditate trebuie să ai încredere în tine pe deplin. Să te vezi frumos, şi într-o manieră bună, educată.
Poţi cuceri foarte uşor o femeie, trebuie să ai bun simţ, şi o cunoaştere a limbii române destul de bună.
Ţine minte : O femeie ştie din prima dacă vrea să se culce cu tine sau nu sau dacă măcar îi placi.
Tot ce poţi face este să-i schimbi părerea.
Succes. Abordează şi învaţă din greşeli.
Sunt foarte multe fete de 1.50, trebuie numai sa le cauti. Mai bine te-ai gandit cum sa fii fericit in viata, decat sa te complexe atat aspectul asta! Gandeste-te ca pe vremuri oamenii erau mai mici.
Eşti foarte, foarte scund, din păcate. Trebuie să încerci cu fete şi mai mici de 1.54, ceea ce e destul de greu de găsit şi oricum, până şi mignonele vor bărbati de minim 1.7 m
Ia'o incet. Daca mergi si abordezi fetele pe holurile liceului, mai ales ca nu ai experienta, o sa iei mare șut in fund. Cred ca te'ar demoraliza si mai mult.
Incearca sa faci niste abordari la tine in liceu cand incepe scoala, sau daca esti in vacanta, poti merge in oras pe centru, sau la strand ori la mare. Intra in discutie cu fetele, mai ales daca vezi cateva fete singure la o masa, sau pe sezlong. Nu trebuie sa ajungi sa fi cu ele neaparat, doar intri in discutie cu ele iar daca iti place vre-una, ii iei si nr de telefon si va mai vedeti. In felul asta, o sa scapi de emotie si vei avea "sange" mai mult in tine. Fetelor le cam plac baietii curajosi, insa nici nu intinde coarda prea tare! Good luck!
Remusopen întreabă: