| Cross67 a întrebat:

Dacă sunt virgin cât o sa dureze primul act sexual și ce plăcere o sa simt?

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Durata primului sct sexual va fi mica, iar satisfactia va fi maxima.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ar fi bine sa te dezbraci tu primul. Daca se dezbraca ea, nu vei avea timp nici sa iti dai chilotii jos.

| RAY a răspuns:

Experienta nu o poti avea prin teorie

| Violleta2022 a răspuns:

Primul act sexual poate dura sub 1 minut, fiindca te vei excitat atat de tare, ca te vei scapa pe tine.
Dar cu timpul, ajungi sa capeti experienta, sa te poti controla si sa dureze mai mult.

| Cross67 explică (pentru Violleta2022):

Cat poate dura cel mai mult?
Adică dacă mă duc la o tipă la 2000km ( doar ca exemplu) să i-o trag, mă duc pentru un minut? laughing)

| Cross67 explică (pentru Violleta2022):

Doamne,de aia mă refuza atâtea fete, că sunt virgin, nu știam de ce ma refuza toate deșii arat bine. De acum o sa le mint că am experiență

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cross67):

Nu are importanta ca tu calatoresti 2000km si platesti 1 ora pentru sex, ca de dat afara nu te da nimeni, dar dupa primele 5 min de sex te-ai scapat pe tine si apoi toata lume astie ca, dupa o ejaculare penisul se culca si posibil sa nu se scoale pana se termina ora aia, asadar platesti pentru 5 min de sex, chiar daca o tii pe aia de vorba 1 ora.

| tudorvolcano a răspuns (pentru Cross67):

Se poate să te și îmbârligi, și să dureze și zeci de minute.
Prima dată, a fost destul de sec pentru mine, pentru că nici după o jumătate de oră nu-mi dădeam drumul.

Sincer, dacă aș putea redeveni „virgin", aș face-o, ca să pot fi hirotonit preot canonic.
Dacă îți pierzi curăția înainte de cununie, poți spune pa unei hirotonii care să nu te ducă în iad.
Nu câștigi absolut nimic dacă pierzi fecioria, de fapt ai doar de pierdut, nu te va ridica nimeni în slăvi, și chiar dacă ar face-o, sunt doar vrăjeli pe care nu ar trebui să dai 2 bani.

| Goete a răspuns:

30 de secunde si ca si cum ai face laba

| Cross67 explică (pentru Goete):

Hai du-te man, ce înseamnă asta? Nu cred.

| Goete a răspuns (pentru Cross67):

De la multi am auzit asta

| Goete a răspuns (pentru Cross67):

Esti liber sa crezi ce vrei si sa nici nu intrebi daca ai convingerile tale

| Gagigaru69 a răspuns:

Ca si cand faci laba cu mana amortita