anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă sunt virgin și atunci când decalotez complet penisul in stare erectă simt o durere care durează vreo 1 min/2 min (dispare destul de repede și e suportabilă) am fimoză? Am auzit că la fimoza penisul rămâne mic.Eu la 15 ani am aproximativ 15 cm in erecție dar in stare flasca este cam mic.E posibil sa mai se "dezvolte"?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din descrierea ta reiese ca penisul tau este chiar bine dezvoltat, avand o lungime normala pentru varsta ta, care in urmatorii 1-2 ani s-ar putea chiar sa mai creasca putin, cu cativa cm in plus. De asemenea in mod sigur penisul tau nu este afectata de fimoza din moment ce poate fi decalotat atunci cand intra in starea de erectie. Faptul ca in stare flasca se micsoreaza foarte mult, nu are absolut nici-o importanta. Durerea aparuta in momentul decalotarii s-ar putea datora faptului ca decalotarea se produce cu o oarecare dificiltate si de asemenea faptului ca pielea fina a glandului deocamdata este inca mult prea sensibila. Multa sanatate!

1 răspuns:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Du-te la medic si rezolva fimoza, altfel nu te vei putea bucura de toate placerile sexuale!
Altfel esti ok, si nimeni nu iti poate garanta ca mai creste!
Vaginul are adancimea intre 8-12 cm.
Mare atentie la igiena zilnica, dimineata si seara!