| Emily990 a întrebat:

Daca sunt virgina are ceva daca nu folosesc ob mini? o sa plec la mare si nu stiu cand imi vine menstruatia si mai ales daca vine, daca o sa ma ajute ob mini...pot folosi din acelea mai mari ca sa ma protejeze mai mult?

8 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

La virgine sunt recomandate OB-urile MINI!
Dacă le foloseşti pe cele normale, este posibil să-ţi rupi himenul :(

Ţi-am dat mai multe detalii la întrebarea anterioară :
http://www.tpu.ro/......e-ceva-sa/

Toate cele bune.

| Mussette a răspuns:

Foloseste OB-uri mini, fiindca acelea sunt pentru virgine. Le schimbi mai des.

| Emily990 explică (pentru Mussette):

Si pot intra si in apa? adica, apa sa treaca peste bazinul meu?

| Mussette a răspuns (pentru Emily990):

Se poate imbiba cu apa. Nu e bine sa intri in apa. In aceea perioada poti lua o boala sau un microb mult mai usor. Nu intra in apa, decat cu picioarele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! ♥
O.B.-urile nu sunt pentru virgine!
Imi pare rau, insa nu le poti folosi...
Foloseste absorbantele externe!
Te pup!

| Costel_Alexandru_1994 a răspuns:

Orice ob ai lua nu e bine pentru ca el se umfla oricat de mic ar fi si exista riscul sa te dezvirginezi cu un ob. ceea ce nu e foarte bine, Bucura-te pana iti vine sau du-te in locuri mai restranse ca sa te joci in apa.

| Ionut2143 a răspuns:

Pai acuma si cu marea ce sa zic.Foloseste totusi un absorbant normal si in apa nu te avanta peste bazin, ci acuam 3-4 zile cat tine menstruatia ajunge sa intri in apa pana pe la genunchi

| Criinna123a a răspuns:

OB-urile sunt și pentru virgine! Eu cred că poți lua fără griji! Mulți oameni specializați recomandă OB-urile,dacă ai mare grijă cu igiena, chiar și la mare! Totuși, încearcă să fii ceva mai 'restrânsă', dar nu lăsa asta să te descurajeze! Te pup, și distrează-te!