Da, sigur ca da. Si oricum n-ai mai fi virgina, fiindca virgina este acea femeie care nu a avut nici un fel de contact sexual, si o penetrare, oricat de mica, e contact sexual.
Nu stiu
poate da nu te juca cu focul
eu cred ca daca ti se rupe aceapiele de pe vagin atunci poti ramane eu nu am auzit de fete inca virgine dar insarcinate asaca nu-ti face griji ca va fi bine parerea mea este sa cauti un ginecoloc si el iti va spune sau mai bine ia un test de sarcina mult noroc in continuuare pwpici
Si eu as vrea id lui deutsa.La mine treaba sta putin mai altfel, eu nu m-am udat numai o data; in rest orice a facut nu m-am udat... a intrat putin in mine, nici el nu a fost tare ud... dar tot sunt in dilema si vreau neaparat sa vb cu deutsa sa vad cum a rezolvat eacine ma poate ajuta cu un id? va rogggg
Ai grija ce faci. exista o foarte mica posibilitate sa ramai insarcinata. dupa 10 zile fa un test de sarcina si vei afla nelamuririle. :*
Eu am tot 14 ani si am facut-o cu prietenu meu, dar ne-am protejat. j u ai grija ca poti ramane insarcinata, pentru ca himenu nu e o bariera pentru ca nici menstruatia nu o opreste. ai grija
Buna stiu ca deja ai rezolvat problema insa vreau sa le transmit tuturor fetelor care fac aceste lucruri neprotejate iar apoi pun intrebarea comuna cu a ta.Da logic orce cale pana si daca ejaculeaza pe clitoris si apoi curge cat de putin spre vagin poti ramane insarcinata, chiar daca a ejaculat in alte parti apropriate vaginului poti ramane insarcinata.Dar mai ales daca acesta enaculeaza spre vagin sunt sanse de 80% sa ramai insarcinata chiar daca esti virigina si himenul este un baraj impotriva spermatoizilor tot este posibil acel 1% poti fii chiar tu.Le transmit tutuor tinerilor sa se gandeasca inainte de a face anumite jocuri pentru ca pot ajunge la sarcina unui bebelusi care din pricina varstei mici trebuie sa fie omarat si nu cred ca v ar place
anonim_4396 întreabă: