Mangaie-ti clitorisul (organ erectil de 2-3 cm lungime, situat in partea anterioara a vulvei, omologul penisului de la barbati), e cel mai sensibil punct al vulvei si n-are nicio treaba cu himenul si dezvirginarea. Ai grija ca mucoasele vulvei sunt sensibile si contactul cu degetul uscat este la fel ca si cu nisipul, umezeste-ti degetul cu limba sau foloseste un gel/crema destinata igienei intime. Si labiile mici sunt destul de "nervoase", si partile interioare ale vulvei, asa ca ai grija si exploreaza-le pe toate.
Si spune-mi si mie cum te-ai simtit, ca sa-mi dezvolt studiile.
Ooops, asta nu trebuia sa o spun.
Ai grija ce faci. Nu te sfatuiesc sa-ti introduci obiecte in vagin sau mai stiu eu ce, ca risti sa faci infectii sau sa te ranesti singura.
Da! Numai sa nu folosesti ditamai castravetele sau cu ce va masturbati voi fetele, ca in general fetele se masturbeaza cu ce gasesc prin frigider
Pai si cum sa fac asta? Un exemplu?
Exemplu:Iei un castravete din frigider si-l bagi in p*** inainte si inapoi pana simti placere.Mai mult de-atat nu stiu ce sa-ti zic ca eu sunt baiat, nu fata
Doar atunci cand intretii relatii sexuale, nu mai esti virgina. Daca te masturbezi, nu te dizvirginezi.
Cine ti-a spus o asemenea prostie? O seara buna.
Buna seara. Eu vreau sa cred ca nu sunt fete asa de disperate incat sa-si bage ditamai ghioaga de baseball, ca sa se dizvirgineze. Eu ma refer la cativa cm acolo...sa nu depaseasca 5!
Eu ma refeream la o masturbare de om normal, daca ma fac inteleasa! De aia am zis ca nu se poate dizvirgina.
Fata draga, m-ai facut sa zambesc.Eu sunt barbat dar spre necazul multora, cunosc multa anatomie, Nu cred ca se mai studiaza acum in scoala.Iti garantez ca o fata se poate masturba, fara a se dezvergina, si se poate simti mult mai bine decat in timpul unui contact sexual.Dar nu vreau sa vorbesc despre asta online.O seara buna.
Fata draga nu fi trista, fiindca e pacat.
Macar ai zambit datorita mine, nu?
Corect,si mi-a facut placere.Acum chiar am ras.Nu ma starni sa fac glume pe site, ca nu stii de ce sunt in stare.In privat, nu ma dau in laturi de la nimic.
Ok!