anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca sunt virgina sh prietenul meu e si el virgin si mi-a bagat numai un pic 'capul' si nu a ejaculat pot ramane insarcinata? pls![nu mi-a curs sange si nici nu m-a durut tare.]

Răspuns Câştigător
| anutza1991 a răspuns:

Daca nu a ejaculat in tine nu ai cum sa ramai insarcinata'happystai linistita pup

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poti ramane insarcinata, dar riscul este totusi mic. Desi nu ti-a curs sange, nici virgina nu mai esti.

| monyk a răspuns:

Buna, nu nu, stai linistita ca nu ai ramas, daca nu a ejaculat, nu te-a dezvirginat, nu ai ramas sigur! DAca baga numai `capu` si nu ejaculeaza nu ai de ce sa iti faci griji, dar sa nu uiti data viitoare de protectie. Spermatozoizii trebuie sa fecundeze ovulul asadar ca sa ajunga acolo, e cale mai lunga...

| catthshshshs a răspuns:

Nu are cum, este imposibil! Pe viitor nu mai fa greseala asta, s-ar putea sa te coste si vei regreta amarnicwinking

soothe
| soothe a răspuns:

Nu, fii pe pace. Foloseste prezervativul orice s-ar intampla.

| Silviu591 a răspuns:

Nu cred...

| DraIneR a răspuns:

In nici un caz nu poti ramane virgina straight face
Nu a ejaculat. N-are cum

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

brigaela esti rea, mu toata lumea isi incepe viata sexuala ca tine, la 24 de ani! dar pina la urma cine-i brigaela, el sau ea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

| AndyLiCious a răspuns:

Va multumesc tuturor.:X sper sa nu fiusad oricum nu prea cred deoarece f putin a bagat. si nu a ejaculat sau ceva:* da pentru linistea mea am intrebare:*