| CrisuOb a întrebat:

Daca sunt virgina si iubitul mi-a bagat un deget in vagin, iar cand a incercat sa il bage si pe al 2-lea m-a durut mai sunt virgina?

Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Da mai esti virgina, si daca iti curgea sange tot virgina erai pentru ca vei ramane virgin a pana vei face sex cu un penis real, multe femei se nasc fara himen, absenta himenului nu inseaman ca nu mai sunt virgine.

| CrisuOb explică (pentru MihaiNicu23):

Mersi pentru raspuns!

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Da, mai ești virgina. Virginitatea sa pierde în urma penetrării vagin ale cu un penis natural de băiat.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Emilian65):

Dar daca este de fata, mai este virgina?

| CodrutElian1990 a răspuns:

Dezvirginarea, dupa unii teoreticieni, are doua planuri: fizica si psihica. Cea fizica reprezentata de ruperea himenului, cea psihica de un act sexual. Nu sunt de acord ca doar ruperea himenului este dezvirginare, deoarece acest lucru se poate inampla si cu alte ocazii (decat sex): sport, cazaturi, chiar si daca sari un sant.
De ce am zis ca nu sunt de acord cu faptul ca dezvirginarea fizica nu este egala cu ruperea himenului? Pentruca la unele fete nu se rupe cand fac primul sex, deoarece acesta este foarte elastic sau este doar ca o fustita pe peretii vaginului. Ori, daca a facut sex, fata nu mai este virgina nici fizic.
Daca numai a incercat si nu a bagat doua degete, himenul nu s-a rupt. Cand a bagat doar un deget acesta a intrat pe gura care este in fiecare himen.

| Necunoscut112 a răspuns:

Virgină eşti până vei face sex cu un penis real.

| Defalucy a răspuns:

Probabil nu.

| SoUnD07 a răspuns:

Dacă nu a curs sânge, încă mai ești.
Pentru ca acel lucru (nu îmi vine în minte cum se numește) se rupe și curge sânge și oficial nu mai ești.