Esti majora, nu au ce sa iti faca.
Ar trebui sa inteleaga ca vremurile s-au schimbat.
Spune-le tovarășilor părinți ca ii salut.
Acum, 18 este o varsta... ok, sa zicem. Relatia e de 3 ani, e... ok, sa zicem. Dar exista o chestie, care e mai presus de numere. Relatia voastra nu are 3 ani, la 15 ani nu ai avut o relatie, ci o mizerie. Chiar daca ai 18, respectul pentru parinti te poate opri.
Ar mai fi cateva detalii cruciale: el ce varsta are? Cat de departe vezi viitorul cu el?
Nu au ce sa iti faca. Ai peste 18 ani ei nu mai raspund pentru tine, tu esti responsabila pentru faptele tale. E ceva normal sa faci sex doar vorba aia te-au avut pe tine. Explica-le ca mai devreme sau mai tarziu tot o faceai, si nu te-ai culcat cu oarecare ai facut-o cu prietenul cu care ai 3 ani. Trebuia sa se astepte.ca odata si odata o sa vina su momentul asta. Ce te face sa crezi ca nu o sa te inteleaga.si ca nu o sa fie bine pentru tine?
Mama mi-a spus că am dezamăgit o si ca sa nu il mai prindă cu el.
Nu inteleg adica stiu de existenta lui, ca sunteti impreuna de 3 ani si acum s-a trezit ca sa nu te mai prinda cu el? Ti-a zis vreodata sa nu o faci sau a avut conversatii cu tine despre sex ca sa zica acum ca ai dezamagit-o?
Da mi-a spus sa nu fac sex până cand mă mărit.iar eu nu am ascultat o
Daca iti gasesti cuvintele si explicatiile care trebuiesc, pentru ca doar tu le stii din moment ce trebuie sa vorbesti cu parintii tai, tu ii cunosti, nu restul de aici, o sa fie usor.
Probabil parintilor tai le este frica din cauza a ceea ce se intampla cu tipele de varsta ta si incearca sa te protejeze mai putin sau mai mult.
De altfel, sunt situatii pe care parintii tai n-ar trebui sa le stie, ci sa le tii doar pentru tine. Nu e ca si cum ai mintii, dar tu stii cel mai bine ce este ok pentru tine, nici mcar parintii tai nu stiu asta.
Și eu sunt într-o relație de 1 an jumate și am făcut-o la 18. Și ai mei ziceau așa, și a durat ceva că să mă înțeleagă.
beausingurlamasamea întreabă: