De ce nu o intrebi pe ea? ce e asa greu? ea stie de ce.
Vrea sa te intimideze, dar n-are nimic cu tine, stai calm.Si eu ma uit in ochii persoanelor cu care vorbesc.
De parca n-are voie...
N-are nici o treaba cu tine, intelege si las-o
Da, te place si vrea o noua relatie cu tine pentru ca nu-i place de celalalt baiat.
Depinde cum și când se uită la tine. Dacă o face normal, în timp ce vorbiți, nu e nimic special.
Dacă îți 'aruncă' câte o privire din când în când, te place.
Dacă se uită intens la tine, te place din nou.
Dacă ea are o relație și voi ați avut ceva tangențe în trecut, încearcă să se bage în seamă, încearcă să te facă s-o observi.
Oricum ai lua-o, te place, sau e atrasă de tine. Nu contează dacă vrea să te facă gelos. Dacă nu i-ar păsa de tine n-ar da 2 bani pe părerea, privirea și gelozia ta.
În cazul în care o placi, ai 3 variante:
1. O ignori. Îi eviți privirea, nu-i zâmbești, nu te uiți, nu-ți pasă.
2. Îi zâmbești, te mai bagi câteodată în seamă, o mai întrebi ceva. Calm și relaxat, conștient că ea are o relație.
3. "Știi că eu urmez după tipul ăla, nu? În locul tău aș termina-o cu el, îmi pierd repede interesul"
Poți s-o faci așa, poți s-o faci în alt fel, ideea e să vorbești cu ea în felul ăsta.
N-o să obții rezultate în momentul ăla, dar nu ăsta e scopul. Tu doar vrei să-i dai "mindfuck". În cazul ăsta, sigur te faci remarcat. Și odată ce ai făcut asta, trebuie doar să aștepți să-și dea singură cu stângu'n dreptu'. Indiferent dacă te compară pe tine cu actualul ei prieten și la sfârșit realizează că el e mai bun, tot ai câștigat. Simplu fapt că a ajuns să se gândească la asta, te face clar mai bun ca el.
După ce îi spui ceva aparent stupid ca asta, te retragi frumos. N-o lua în seamă nici dacă te întreabă ceva, spune-i că te grăbești. Scopul tău e s-o lași să se gândească la ce i-ai zis.
Nu stiu cum sa-ti explic. Nici nu stiu sigur dacă eu înțeleg pe deplin. Tot ce trebuie să știi e că dacă ea nu ar fi deloc interesată de tine, te-ar evita total. Prin ceea ce face, vrea atenția ta. E un fel de 'vezi ce-ai pierdut?'. Poti s-o ignori sau să faci ce am zis acolo, e decizia ta. Am patit si eu asta acum câtiva ani. De-aia sunt sigur de ceea ce zic. Si e putin mai complicat, e prea mult de scris în câteva fraze. Nu e doar 'te place' și 'nu te place', mai sunt o gramada de lucruri acolo.
dyanna_7195 întreabă: