Daca esti fata si ai facut asta posibil sa fii lesbi sau bisexuala (eu spun serios asta nu o spun la misto)
si ma gandesc ca nu stii exact ce inseamna bisexual
pai sunt mai multi termeni :
-bisexual=cand un om are relaii sexuale sau de dragoste atat cu un om se acelasi sex cat si cu un om se sex opus (adica daca esti femeie sa te saruti si cu alte femei sau barbati)
-homosexual= cand un om are relatii cu un om de acelesi sex (femei cu femei, barbati cu barbati)
-heterosexul= din cate stiu asta e termenul pentru oamenii "normali" adica barbati cu femei si femei cu barbati (zic normali in ghilimele deoarece chiar daca esti gay sau bi tot om normal esti doar ca ai alte preferinte sexuale)
si mai sunt asexuali sau asa cumva care nu iubesc si nu intretin relatii sexuale cu nimeni (asa cred )
daca mai ai intrebati scriemi un mesaj si te ajut cu mare drag
bye bye
Bisexual e atunci cand ii place atat barbatul cat si femeia, depinde si cine se pupa pe gura daca sunt copii mici care o fac nu trebuie bagati in seama dar daca sunt persoane mai mature atunci se poate spune ca e gay/lezbianca.
Nu, daca v-ati sarutat ca intre prietene, ori in gluma. Daca era in serios poti fi,, lesbo,,
Nu. Eşti bisexuală dacă îţi place ceea ce ai făcut, dacă simţi vreo atracţie şi dacă simţi dorinţa de a repeta acest lucru. În caz contrar, totul a fost doar o joacă.
Pentru o fata nu e nicio problema sa experimentezi asa ceva. Daca erai baiat atunci aveai o problema grava!
Nu! Te-ai pupat tu? Dar în adolescenţă e normal să te ducă hormonii şi de cealaltă parte a liniei, şi dacă nici nu era french. Dar acum depinde dacă fata care a făcut-o a simţit că vrea să o facă. Acum fetele se mai pupă, de prietenie, pe obraz, dar am văzut multe care se pupau şi pe buze.
PS. eu sunt baiat iar un baiat cu un alt baiat sa se sarute mi se pare ciudat si gay si ff oribil
2 fete sa se sarute e sexy si sunt abisnuit, adica am prietene cu care ma inteleg bine care se pupa (nu neaparat pe gura) si le-am vazut sa isi faca poze cu mainile pe sanii celeilalte si din astea...
Nu, nu esti bisexual, dar nu se cuvine.
saruti o persoana pe buze atunci cand ai sentimente pentru ea si vrei sa ii arati asta. de ce crezi ca se saruta indragostitii pe buze?
Fiecare om este bisexual.dar unii isi aleg sexualitatea in mai multe directii daca e barbat poate fi hetero gay sau bi si daca e femeie poate fi lesbiana hetero sau bi. uniipot ramane bi toata viata
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: