| Madaliina0Mka a întrebat:

Daca te certi cu iubitul, iar el, dupa un timp isi cere scuze dar apoi ne certam iarasi si nu mai vorbeste cu mine dar vorbeste cu prieteni si ii intreaba pe ei daca ar trebui sa ma bage in seama sau nu.Dar ei spun sa ma lase dar unul dintre ei i-a zis ca daca ma iubeste sa isi ceara scuze dar au trecut 2 zile de atunci.Inseamna ca nu tine la mine? App.La el Netul merge greu.O fi si asta un motiv?

Răspuns Câştigător
| L0la a răspuns:

Eu zis ca daca il iubesti nu trebuie sa renunti asa de usor, poate el este mai timid..si de aia cere ajutorul prietenilor lui, cum faci si tu pe TPUhappy, Incearca sa vorbesti cu elhappy spune-i "buna" "cf" si lasa-l sa vezi daca isi cere scuze..., incerca sa faci tu primul pas spre impacare chiar daca a gresit el, daca il iubesti incerca sa nu il pierzi

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Înseamnă că e nesimțit certurile dintre voi doi, trebuiesc rezolvate de către voi nu de prieteni, v-ați certat tot voi vă împăcați și totuși ai putea să îi spui de la obraz, data viitoare să discute probleme cu tine nu cu alții, că nu pe alții îi iubește nu la alții ține și nu altora le cere scuze, ci ție!

| Azµre a răspuns:

Uite id meu dacă vrei să discutăm mai amănunțit.
id: Azure. B126149

| neutrino a răspuns:

Stauuu si ma intreb: de ce-ti pierzi timpul cu el? Ce are el, au toti. Iubitul trebuie sa aiba fata de tine ceva in plus: cel putin respect. El nu are.

| corinusdeplus a răspuns:

Zic sa nu-ti mai pierzi timpul cu el, daca vorbeste serios.Netul ca netul, dar macar un telefon putea sa dea daca tinea cu adevarat la tine.Incearca sa-l faci gelos, la baieti da roade de obicei, dar dac nici asa nu merge, zi-i pas...

| rusel a răspuns:

Iubitul meu nu a vb cu mine 2 luni si ceva.
Dar zice ca ma iubeste si acum,
poate se va schimba si al tau peste ceva timp!

| maia80 a răspuns:

Cineva care nu e in stare sa-si decida soarta si lasa deciziile la aprecierea celorlalti e un om slab, pentru el nu contezi tu ci doar propia imagine adica sa pice bine la altii nu lui. Tinel la distanta gasesteti pe cineva pentru care exista un,, noi doi'' nu prieteni