Intotdeauna intr-o relatie trebuie sa existe sinceritate, incredere si mai ales iubire, daca le aveti pe toate acestea atunci veti putea trece peste orice defect pe care il vedeti unul la altul.Sunt intr-adevar persoane care sunt mai tacute si prefera sa tina in sufletul lor.Insa cu cat esti mai deschis, cu atat castigi mai usor simpatia celuilalt si cred ca te va iubi mai mult.Bafta!
Trebuie neaparat sa-i spui, pentru ca asa veti castiga amandoi. Poate iubitul/iubita nu-si da seama de defectul pe care-l are. Dar e foarte important felul in care-i spui si momentul cand alegi sa faci asta.Deci,nu cand e suparat, preocupat, ingrijorat, indispus etc si pe un ton iubitor si calm.
Pai mereu spun lucrurilor pe nume.Cand ma deranjeaza ceva la oricine nu doar la iubit, da am observat ca nu este bine.lumea te poate considera aroganta depinde si felul in care ii spui, ai grija sa nu sune ca un repros.incearca cumva sa-i arati ca greseste comportandu-se intr-un fel anume.sau spune-i mi-ar placea sa faci si tu asta.sau sa te comporti astfel.
. poate merge
Trebuie sa spui ce te deranjeaza. daca te iubeste va incerca sa se schimbe. daca nu se schimba e o problema
Miihaa întreabă: