| ion218642 a întrebat:

Daca te duci la o femeie si faci dragoste cu ea cu prezervativ ce-i drept,de unde stiu eu ca n-are interesu s-o las gravida? adica gen las prezervativu acolo si poate sa isi ia de acolo "samanta", e naspa mai ales sa faci copii,ca dupa nu mai ai timp sa faci nimic, nici seriale nici jocuri si nu fac misto.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu-l lasi acolo. il bagi in buzunar.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Niste tîmpiti asta sunteti nu stiti nimic dar vreti sex

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Iar vii cu intrebarea asta? laughing

Spermatozoizii nu mor la contactul cu aerul, ci atunci cand se usuca lichidul de tot, adica in cateva minute.

| VoidEternal a răspuns:

Ioane, cine crezi că ar vrea copiii tai? Tactu-i Tiriac? Dacă nu, atunci ești safe.

| sammie a răspuns:

Ce cauti aici copilasule? Nici nu stii ce e ala s3x. Intoarce-te la minecraft si la fortnite, lasa relatiile amoroase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești...vai de capul tău.

| FindMyName a răspuns:

După gândirea asta și,, genul" acela, clar ești doar un puști care în loc sa își facă temele, scrie prostii aici

| Altinbek a răspuns:

Vai de tine...

| Vasilake a răspuns:

Asa si procedeaza multe femei. Am un prieten care a patit asa. Plateste 3 pensii alimentare desi nu a fost niciodata casatorit sau in ''''relatie''''.

| AngelDavid a răspuns:

Vai de capul vostru ce o să ajungem in câțiva ani cu prostănaci ca voi tu te crezi vreun om important oi fi copil de președinte sau miliardar chinez sa vreie sa aibă un copil cu tine o femeie când vrea să aibă un copil îți spune direct nu umblă ea cu prostii și stai calm că că sa vreie un copil trebuie să și bani sa îl crești nu e așa de ușor dacă erai miliardar poate îți cerea să îi faci un copil