| iuly12345 a întrebat:

Daca te indragostesti de un baiat cum ii spui ca il iubesti fara sa ii spui direct propoziatia cu "te iubesc"

11 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Ii spui ca iti place de un baiat si incepe sa i l descrii, dar ai grija sa il descrii de fapt pe el si atunci o sa isi dea seama, e cea mai buna metoda sa-i spui in mod indirect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubitul meu, pe la inceputuri, imi spunea "Imi esti tare draga" si mi se parea foarte sweet.

| Wehes a răspuns:

1.Te dai pe langa el si, ii spui ca iti place de el.
2. Prin intermediul unui prieten de al sau /prietene.

| crazyinlove a răspuns:

Pur si simplu spune-i ca il iubesti. V-a aprecia mai multwinking

| iuliatntbumbum3107 a răspuns:

Daca te-ai indragostit asta nu inseamna neaparat ca il iubesti... ce vrei sa zici tu acolo e faptul ca vrei sa-i spui mai pe sleau ca il place, adica indirect, chestiile astea le faci prin comportament, dar tu cum esti fata eu zic sa lasi baiatul sa faca primul pas, nu te umili in fata lui, gandeste-te ca poate el nu te place, ar fi o mare dezamagire pentru tine, daca si el te place atunci nu o sa stea cu mainile in san, o sa te caute si de acolo vedeti voi cum decurg lucrurile big grin bafta

| Bubu4 a răspuns:

Este o diferenta dintre a place si a iubi. poti sa ii spui ca ti se pare dragut, ca iti este drag. Doar sa nu intreci limita, incet incet il vei cuceri tongue

| Pitagora a răspuns:

Nu e obligatoriu sa ii spui arati si tu imagine de dragoste

| CosminutzaAdee a răspuns:

Mai asteapta! Cand crezi ca il iubesti cu adevarat atunci poti sa-i dovedestihappynu neaparat sa-i spui. Vorbele sunt frumoase, dar faptele conteazahappy:*

| iuly12345 explică (pentru CosminutzaAdee):

Pai cat sa mai astept? nu am asteptat destul 2 ani jumatate?

| CosminutzaAdee a răspuns:

Dupa 2 ani jumate de relatie tu nu sti cum sa-i arati ca il iubestistraight facePoi da pur si simplu ca faci dragoste cu el si prin felul cum te comporti ii arati ca il iubesti.Ce vrei mai mult?:*

| Robiii2001 a răspuns:

Buna iul eu sunt baiat si stiu cum s-ar comporta un baiat deci tu daca il iubesti nu e neaparat s-ai spui te iubesc si mie mi se intampla asta dar daca il iubesti trebuie sa vorbesti mult cu el ii ceri numarul de telefon si tot asa si cand te simti in stare ca ii poti spune te iubesc ii spui asta inseamna dragoste si dupa aia ajungeti la relati intime laughing

Întrebări similare