Cam da, dar totusi exista si diferente considerabile intre persoane, in functie de mai multe criterii.
Doa,de cele mai multe ori doa, dar ai grija sa nu iti explodeze creierasu de atata placere
Scriai ca nu te-ai referit la tine, si tu crezi ca noi suntem atat de prosti ca nu pricepem?
Ti-e rusine asa-i?
Ei bine, ar trebui, daca esti atat de mica si te mai si masturbezi! Vezi sa nu ti se umfle pasarica de atata masturbat, ca poti ajunge la medic si afla mama si tata ce faci tu.
Cu siguranta nu voi lesina pentru ca intrebarea nu ma caracterizeaza pe mine Am auzit de la cineva si eram curioasa doar
Ai verificat sa vezi daca revendica si asta?)
Nu e vorba de tine? Nu stii vorba aia;
"Exista doua tipuri de femei:
1. alea care fac degetica
si 2, alea care nu recunosc"
Nu stiu, cred. Eu doar am intrebat, nu m-am referit la mine cand am pus intrebarea.
Niciodata nu am auzit o astfel de comparatie
Ai grija, poate erai pe stop si a fost o altfel de explozie.
In limba franceza, orgasmul foarte intens, se mai numeste si '"La petite mort"!
Asta a propos de numele tau. Si ti=l poate provoca si partenerul, nu numai tu!
O sa ma gandesc mereu la asta cand imi voi citi numele
Preferabil ar fi sa il simti si traiesti plenar, dar ma rog, daca tie iti ajunge doar ganditul... Eu am scris la modul cel mai serios, poti verifica pe net...
Nu e nevoie, poza si numele pe care le ai m-au convins ca pot avea incredere in tine.
Daca tu esti in poza - dar si daca nu! - si fumezi, ar trebui sa stii ca iti otravesti iremediabil si ireversibil tenul facial in primul rand, si nu exista crema care sa poata rezolva acest dezastru chimic extrem de complex!
Dar, daca esti suficient de sexoasa si emancipata, te poti juca si orgasmiza, ca sa mai atenuezi din efectele groaznice ale fumatului!
Toti colegii mei de generatie care fumeaza, arata cu 10-15 ani mai in varsta! Eu nu fumez, nici ridat nu sunt si nici anii seniorali nu mi-i tradez...
Incredere poate avea oricine, sunt aici doar ca sa ajut!
biscuitee_8551 întreabă:
Mutubal întreabă: