La intrebarea asta ar trebuie sa iti raspunda userii aia care spun ca sunt total impotriva educatiei sexuala in scoala.
Nu.
Poți să te masturbezi cât vrei. Până nu faci sex cu un partener tot virgină vei fi.
Ce treaba are una cu alta? Raspunsul e nu.Virginitatea e o notiune pur religioasa.Majoritatea fetelor au oricum himenul deja perforat fara sa fi facut activitati sexuale, altfel nu ar curge pe nicaieri lichidul menstrual si ar exista probleme de sanatate.
Virginitatea o pierzi doar la primul contact sexual cu un bărbat,in cazul tau!
Asemenea unei păduri care este virgina, aceasta nu va mai fi așa din moment ce un om calca in ea, practic i-a dezvirginat teritoriul, pe românește.
A te masturba e o acțiune venită din proprie inițiativă și nu implică și alta persoana.
Cât despre virginitate, aceasta e mai mult așa, ca o legenda urbana.Multi,când aud de dezvirginare, automat se gândesc la ruperea fraului prepuțial (ața in termeni populari) la bărbați și ruperea himenului (adică clasica patare cu sânge a așternutului in termeni populari) la femei, însă asta nu înseamnă că dacă ai făcut sex și nu ai patat ceva, asta nu înseamnă că mai ești virgina, ci că pur și simplu ai un himen mai elastic.Insa atât ata cât și himenul se pot rupe abia la al nu știu câtelea contact sexual, clar acele persoane nu mai sunt virgine.Dezvirginarea are loc mai mult, din punct de vedere emoțional și psihic, din acel moment (prima partidă de amor amor) mintea nu va mai fi la fel, va vedea lucrurile diferit.
Sper că te-am lămurit
Nu are treaba una cu alta.
Prin menstruație corpul se curata, iar prin masturbare plăcerea atingerilor în zonele respective.( preferabil sa nu introduci lucruri).
Acum nu este de judecat adică poți alege sa te masturbezi când ești pe menstruație, doar ca dacă ești o "norocoasa " care are dureri, este cu siguranță inconfortabil și nu doar pentru asta ci și din mai multe puncte de vedere.
Iar cât despre termenul de virginitate, am mai spus cred ca de peste 100 de ori, ca aceste termen practic nu exista, din motive evidente.
Unei fete i se poate rupe himenul și prin exerciții ex: șpagatul, mersul cu bicicleta, etc și mai ales ca poți să te naști fără himen, toată teoria cu virginitatea este doar o absurditate și atat, asa ca stai chill.
Pentru un control al menstruației se recomandă menținerea evidenței măcar printr-o metodă de calendar, sau în prezent cu aplicații pe telefonul mobil destinate acestei acțiuni.
Dacă în timpul masturbării, se produce acțiunea de penetrare cu un obiect suficient de dur, care poate produce răni sau perforarea himenului, este posibilă apariția sângerării și astfel dezvirginarea.
Dacă masturbarea se efectuează fără penetrare și coincide perioadei de începu a menstruației, atunci nu există vreo legătură.