Eu am trecut prin asta văzând-o pe mama mea şi când i-am luat apărarea şi era să-mi iau şi eu bătaie. Nu pot da alte comentarii deja am început să plâng amintindu-mi de vremurile apuse, dar care pot reveni oricând aşa cum o fac... îşi dau respawn.
Eu n-am să fac asta niciodată; şi nu merită să suferi pentru un ratat.
T.
Ok am sa pun si eu ceva aici si vreau sa raspunzi si u la intrebarea mea. Vreau sa iti zic ca sunt anti violenta mai ales la femei nu pot sa spun ca nu m am batut pana acum dar niciodata nu am dat in o fata.
Trista melodia si foarte frumoasa in acelasi timp pacat ca e atat de plina de adevar si ca multe persoane trec prin astfel de chinuri
mi_au dat lacrimile de la alte comentarii ma abtin
Deci sa iti zic o faza, eram is statie la autobuz si vine unu, o injura pe pretena-sa si mnezei si toate cele, ma rog, si tipa aia statea si il asculta si inghitea, avea vreo 17 ani fata, el vreo 25 si ma intreb de ce sa te casatoresti cu unu dela? doar ca il vezi pe strada ca ii cool si smecher si vezi doamne cum, dar nu te gandesti, ca fata ca vine beat si iti rupe spinarea... ce vreau sa zic, depinde si de fete, pentru ca ai dreptul sa spui papa la ala inainte de a face 2-3 copii
Din pacate sunt multe femei care nu au curaj sa plece sau sa renunte la un dobitoc care isi manifesta dragostea prin batai si abuzuri.In Romanica noastra femeile nu prea sunt protejate de niste legi inpotriva violentei.
linarkfts întreabă: