| booh a întrebat:

Daca te suna o fost prietena sau o cu.rva, si-ti spune ca se sinucide daca nu te duci la ea, ce faci?
1. Inchizi telefonul. Pai ce naibi, da-o in ***, cat m-am chinuit sa scap de ea, macar acum Dumnezeu ma ajuta.
2. Suni la politie. Cum naibi consumi creditul pentru asa ceva?
3. Te duci la ea. Da, dar daca nebuna se arunca peste tine?
Asta e o problema grava si tot mai des intalnita in ziua de azi, trebuie sa pregatim baietii psihic pentru astfel de situatii.

10 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Eu zic sa alegi varianta 2. Apropo e gratuit apelul catre politie.
Si, chiar nu e o problema grava; Din moment ce e curva, nu se sinucide ca nu te-ai dus la ea. Are de unde alege.oh go on.

pa, pa.

| Bacemi a răspuns:

Eu m-as duce la ea. Si astfel as vedea starea ei si as vedea daca e doar o gluma sau un motiv pentru ca vroia sa ma vada. Daca imi dau seama ca sunt doar vorbe nu as mai veni si cu alta ocazie cand ma ameninta la fel.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Depinde de dacă mai ai sentimente faţă de dânsa sau nu. Chestia asta cu sinucisul e poveste şi dacă cedezi o dată şi vede că merge s-ar putea să continuie tot aşa. Deci închizi telefonul şi-i spui că nu te interesează, să nu te mai deranjeze. Simplu. Baftă!

| clauss a răspuns:

Esti tare pingu, sfatul meu e s o salvezi, macar dai peste cap statistica la care s a ajuns cum se sinucid 8 persoane pe zi, raman 7, faci o fapta buna chiar daca te sacrifici

| Damian a răspuns:

Nici nu trebuie bagate in seama

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Este foarte amuzant laughing Eu as alege prima varianta pentru orice situatie rolling on the floor

O zi placuta!

| Nebuneală a răspuns:

laughing
Tare fazabig grin
as alege 1

| Opt1k a răspuns:

Pai ce naiba.sinucidete daca esti proata.asa i-as spune!

| drumurile a răspuns:

E luata dp intrebari amuzante

| ChristineW a răspuns:

1 Si sunt si fata rolling on the floor Ce disperate ar face asa ceva?