E banc ce spui tu. Nu l-as bate fiindca nu cred in violenta, indiferent de situatie. Cat despre reviste, e liber sa descopere ce ii place. Poate facem schimb de catuse
Dar de unde a luat-o? A gasit-o in casa, a cumparat-o de la chioscul de ziare/ ceea ce nu cred/ sau i-a dat-o un "prieten"?
De ce sa-l bati, il intrebi de unde o are si ii explici ca pentru varsta lui? nu trebuie sa citeasca asa ceva daca vezi ca dai in balbaiala si nu poti sa-i explici care este rolul acelei reviste in viata noastra de zi cu zi, adica nu putem trai fara ea. Gaseste el si pe net ce-l intereseaza...
Copiii sunt foarte curiosi. nu l-as bate...pentru ca, cu bataia nu rezolvi nimic i-as explica, ca nu e frumos sa citeasca aceste reviste
Nu, normal ca nu.As sta de vorba cu el.In fond, fiecare e liber sa descopere ce`i place si, sincer nu vad nimic rau in faptul ca doar citea o revista.
Nu I-as explica ca nu are voie sa citeasca astfel de reviste.Bataia nu rezolva nimic E copil si nu stie el prea multe
Daca dupa ce i-as explica de ce nu e bine ar mai vrea sa o vada cred ca as lua masuri drastice
Cum sa-l bat? Nu se poate asa ceva, ei sunt curiosi, trebuie sa ai multa rabdare si tact, tot timpul e necesar sa fii pregatit pentru a raspunde la orsice întrbare.
Cum sa bati ma copilu...
I-as explica cum sta treaba si ca nu are voie si asta e...
Dupa ce ca citeste o revista sado-maso...sa-l mai ard si cu bataia? Ii explic ca nu e bine, ca revista aia este "caaah!" si ii distrag atentia de la asa ceva...pana nu ajunge ruda cu Emonescu.Deci n-ai nimerit-o aici...cu bataia nu rupi tigaia...
Copiii sunt foarte curiosi. As incerca sa-i explic, la nivelul varstei lui, cam ce inseamna sado-maso. Iar interdictiile, de obicei, au efect exact invers.
Bataia mi se pare de-a dreptul...sado-maso.
L-as intreba de unde a luat-o..si i-as zice ca mai bine se uita pe net decat sa dea banii pe reviste
Chiar daca se spune ca bataia este rupta din rai, nu sunt de acord cu aceasta practica.
Cu blandetea si diplomatia treci muntii, mai ales in ceea ce-i priveste pe copii.
Eu zic... ca e normala pana la urma orice curiozitate. Asa ca, daca e la stadiul de curiozitate, nici macar nu e condamnabil. Insa, daca as observa ca devine ceva cu caracter de obisnuinta, as purta o discutie cu el ca de la prieten la prieten, pentru inceput... Si as vedea rezultatele.
Daca nu se poate asa, cu duhul blandetii, as lua masura de a duce copilul la un psiholog, sa vedem daca se intampla ceva cu el...
De ce sa-l bat? oricum unui copil cu cat ii interzici mai multe cu atat e mai curios si pana la urma tot c vrea face...si nu sunt de acord cu violenta...mai ales intr-o situatie atat de minora...
anonim_4396 întreabă: