| mario a întrebat:

Daca ti.ar cere partenerul tau sa faci sex cu el. tu inca fiind virgina si nevrand inca sa iti incepi viata sexuala, ai accepta sa faci sex anal sau oral cu el?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai o data ce faci sex de orice fel inseamna ca iti incepi viata sexuala si nu mai esti virgina. Asadar, ce sens ar avea?

15 răspunsuri:
| Absenta a răspuns:

Nu, nu as vrea sa am regrete in viitorhappy

| AlexutzaPPV a răspuns:

Anal sau oral nu. dar normal da...

eu am facut-o desi nu era prietenul meu decat de 1 saptamana.si el are 22 si eu 16 si apoi ne-am certat dar tot nu-mi pare rauwinking

| Emeraude a răspuns:

Nu, deoarece nu as face nimic doar pentru ca mi-ar cere-o cineva in mod insistent, ci doar daca as vrea eu si m-as considera pregatita sa-mi incep viata sexuala. Eu cred ca e un mod de a percepe lucrurile esential pentru orice fata constransa de insistentele iubitului... niciuna nu ar trebui s-o faca doar pentru ca vrea el, o cere el, simte el nevoia, etc, ci pentru ca vrea ea, se simte ea pregatita.

| GuessWho a răspuns:

Cred ca i`as spune."Daca ma iubesti o sa ma astepti"

| Dydy_7659 a răspuns:

Daca si eu as vrea asta as accepta dar daca nu, nu as faceo dor ca mi-ar cere el. straight face Nu trebuie sa faci ceva ce vrea el tb sa simti si sa vrei. happy

| anss23 a răspuns:

Nu

| Азбука a răspuns:

Si facand sex oral, ori anal, nu-ti incepi viata sexuala?

| mario explică:

Am vrut sa zic fara a te dezvirgina,, si draga angeline esti prea mica...winkingsunt multe cazuri care accepta asta. tinand prea mult la persoana iubita si nevrand sa il piarda.winking

| Laminin a răspuns:

Hei!
Daca ma iubesti, o sa ma astepti. Nu as accepta sa fac ceva ce nu vreau happy
Gbu :]

| shtephie a răspuns:

Nu as accepta asa ceva niciodata, eu vad dragostea altfel!

| roberta23 a răspuns:

Nici anal nici oral,, un masaj erotic si ii trecelaughinglaughinglaughingrolling on the floor

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu pot sa uit ca, dr. Cristian Andrei spunea, cu niste ani in urma, ca sunt tot mai mult fete sunt (se pastreaza!) virgine vaginal, dar fac sex oral si anal, de frica parintilor care le-ar putea duce la control!

Aceasta optiune este dictata de mai mult factori, ca: teama de a nu pierde partenerul care cere asa ceva, teama de a nu fi desconsiderata ca e de moda veche, si a pierde din anturaj, teama de singuratate, etc.

Daca ajungi sa faci, fa-o din sentimente sincere si reciproce, in ncadru Petting-ului, nu doar pentru ca ti se cere! Daca cere, sa iti si faca si el tie! Scurt si la obiect! Iar la cel anal, NU FARA PREZERVATIV! Fara comentarii si negocieri! Mare atentie la igiena manuala si locala!

| gabytza387 a răspuns:

Nu...in nici un caz sa astepte daca ma iubwinking

| IoanaSalvatore a răspuns:

Nici una nici alta big grin laughing

| Ghindă a răspuns:

Daca faci sex nu mai esti virgina. Sexul oral si anala inseamna tot sex.
Si nu, nu as accepta. Daca vrea sex, sa faca intr-un mod normal.