| Elena1234456 a întrebat:

Daca ti-ar place o fata (colega), cum ati reactiona daca ati intra in balcon si ati vedea-o sarutandu-se cu altcineva, stiind ca ea te place pe tine? Ai intra in camera raspectiva sau ai pleca din balcon?

13 răspunsuri:
| MeAlex a răspuns:

Primul impuls ar fi sa plec si sa ma prefac ca nu a fost faza.
Nu e prietena mea inteleg ca sa intervin oricum.
Desi nu-mi place sa ma uit la altii cum se pupa, as sfida-o si as tusi cred, as face ceva. Oricum as fi mai sigur pe mine daca nu o plac foarte mult, altfel as fi cam afectat.

| victorandrei a răspuns:

Daca ea se saruta cu altcineva e clar ca la ales pe ala deci ma retrag asa cum am venit si sa le fie de bine.

| lolylolypops a răspuns:

M-as intoarce cu spatele!

| MariusUCV a răspuns:

Aia nu e fata..., e f.u.f.a big grin. Si da, trebuie neaparat sa iesi din camera sau oriunde ar fi.

| ooolifeoolol a răspuns:

Clar e panarama si nu merita efortul.

| EvelineFgm55 a răspuns:

Daca te place si nu te iubeste nu are rost sa faci mare valva, Ca ai vazut ca iti poate place de cineva, dar nu simti ceva puternic pentru persoana respectiva.big grin
Totusi, da eu as intra si i-asi intreba ce fac, poate aflu ceva happy

| adriang95 a răspuns:

M-aș retrage, mi-aș băga picioarele pentru că nu are rost să mă agit și mi-aș vedea de viața mea. Pur și simplu.

| Liviucu a răspuns:

Data viitoare mi-as spune ca nu mai am ce cauta la petreceri unde vine si ea...

| IMC90 a răspuns:

As intra si-as trage un vant

| ZaineaM a răspuns:

Ii arunc pe amandoi de la balcon thinking

| ReiVaN a răspuns:

M-as simtii nasol, dar asta m-ar face sa-mi treaca de ea happy
De ce sa ma agit? Pesti in mare sunt destui.

| Kr5 a răspuns:

Ma duc si intreb se lasa cu gang-bang?smug sau ii iau pe amn 2 si ii scot pe geam la balcon si imi pun un prieten sa se duca jos sa ma motiveze strigand nu ai curaj sa le dai drumu