Daca ar fi cunoscut si l-as placea si eu i-as marturisi sentimentele mele. Daca nu l-as placea, i-as zice ca imi place mai mult sa fim amici.
Daca ar fi un strain sau unul din mediul virtual as zice ca"are glume in program"
Conversaţii
Cunoscut mi se pare că aceea persoană te place doar pentru caracter şi nu există atracţie fizică respectiv chimie între voi
Cineva străin hmm aici e cam greu de crezut fie e atracţia fizică fie altceva anume
Spaţiu virtual e locul cel mai idiot să-i spui cuiva că-l/-o placi doarece lumea e diferită în spatele unui ecran şi cel mai important nu e real sunt sentimente irosite.
... Ştiu că sunt puţin superstişios dar asta e realitatea prin ochii mei, totuşi cea mai reală chestie ar fi persoana străină deoarece te place înainte de a te cunoaşte singurul lucru pe care să-l faci să meargă e să îâi placă şi ţie şi să vă potiviţi, iar apoi existenţa înţelegerii
Nu poti cunoaste acest lucru, cum nu poti sti cine te uraste
ba știu... și cine mă urăște știu, citesc foarte bine oamenii.
Crezi ca te uraste toata lumea?
Nu toti te pot place, dar de ce crezi ca nimeni nu te poate place?
nu știu.
Eu personal nu vad de ce sa nu fi placuta de cineva, poate ma insel nu stiu
nu, chiar sunt un om carismatic...și nu mă refeream neapărat la ură, că e un cuvânt prea mare, pur și simplu mai sunt oameni care nu te plac.
Cineva cunoscut, poate, ar merge.Cineva strain sau in spatiul virtual clar nu.
EstiFericitaSauTrista întreabă:
dayzzi întreabă: