Buna, sunt multi bani dar banii se pot face, dar daca nu ai persoana iubita langa tine ar fi degeaba, pentru ca oricati bani ai avea, nu poti cumpara iubirea si prefer sa fiu saraca dar sa fiu cu iubitul meu, sa ma iubeasca si sa fim impreuna, decat cu multi bani dar fara el, as avea un gol imens in suflet, eventual m-as desparti de el pana primesc bani si apoi m-as intoarce la el, pai nu stiu ca depinde si de persoana iubita, daca stiu ca ma iubeste si ne iubim mult atunci il aleg pe el.
In niciun caz nu as alege banii! Imi iubesc prea mult iubitul ca sa renunt la el
Acest lucru nu se va intampla niciodat in viata, pana si vedetele se vad pe mai putin, pe mine nu ar da nimeni atatia bani.
am cautat prea mult iubirea ca sa pierd sanasa vietii mele.
(Evident)"Iubitul", pentru faptul că: eu, precum om, nu-s "o marfă", ca sentimentele să mi se vândă sau să mi se cumpere; aşadar, banul(noi îl producem) are rolul lui, ca şi noi de astfel, dar nu în cazul sufletului...
As refuza bani daca ne iubim facem multi mai multi bani impreuna si in plus nu conteaza asa mult bani mai mult conteaza ca sentimentele sa fie sincere
Iubita clar. Banii nu aduc fericirea, doar o intretin, iar daca nu ai ce sa intretii, e ca si cum ai avea un brat de lemne la care nu i-ai dat foc. Dragostea adevarata e nepretuita. A vedea chipul celui drag dimineata la trezire face mult mai mult decat 1 milion de euro. Pricepi tu, nu stau sa dezvolt.
Eu nu.in niciun caz.ca pot face banii astia. dar o iubita ca a mea nu mai gasesc :X
In ziua de azi banii nu prea mai au valoare, oricat de multi ar fi. Oricum nu mi-asi parasi iubitul[:X] pentru nimic in lume
Sa dau 1 milion de euro pe iubitul actual? niciodata! tin enorm de mult la el, il iubesc cu disperare.si el e nebun dupa mine si ma iubeste prea mult ca sa-i fac asta. daca a-si fi fost cu altul, pe care sa nu-l iubesc, da.as fi acceptat banii dar tu? ai face-o?
Sa stiti ca foarte putini care spun ca "as alege iubitul" ar face astfel!
Eu sincer mi-as pune intrebarea: Ea ce ar face? M-ar alege pe mine sau banii? Stiu ca inima iti va raspunde cinstit asa ca as copia ceea ce imi dicteaza inima ca ar face cealalta pesroana din relatie!
Ehee, acum as alege. iubitul. Dar in trecutul existentei mele, cand am avut parte numai de baieti unul si unul. si de relatii foarte scurte, fara dragoste si respect prea mult, alegeam banii.
)
banii se duc intr-o buna zi dar baiat ca iubitul meu tar mai gasesc.ne iubim f mult si stiu ca si el ar face la fel
Iubitul. Dar inca nu am asa ceva.
Stii banii nu aduc fericire. Mai bine eu cu iubitul meu aducem bani in casa si gata! Daca o sa ajung ceva bine in viata. nu am nevoie de milionu aluia.sa si ii bage pe gat!
Eu una nu mi-as parasi iubitul pentru nmic in lume pentru ca il iubesc prea mult ca sa ii fac asa ceva
Milionu.(in cazul in care ar fi o relatie stabila de durata si frumoasa din toate pctele de vedere atunci normal ca asi alege iubita. dar pentru orice pitzipoanca nu prea as renunta la bani...adica frate totusi. 1 000 000 EURO ). pun pariu ca destui din cati au scris ca aleg iubita daca le-ai pune milionu pe masa in fata n-ar sti cum sai ia mai repede)
Ca sa il parafrazez pe prietenul meu as spune...bani are si tziganii. Si nu-i problema raman cu el si ii facem impreuna.