| VrRos05 a întrebat:

Dacă tot îmi spune că are gagic dar continuă să vorbească cu mine înseamnă că mă minte ca să îmi vadă reacția?

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Te vede că pe un cățeluș apoi se va plânge la tine, ceea ce e penibil dar tu visezi la vaginul ei, fii fara griji că nu îl vei primi, ele ne vad așa, fraieri și parteneri sexuali

| VrRos05 explică (pentru RAY):

Asa ne vad ele, dar unii ne mai dorim si afecțiune din partea fetelor.

| RAY a răspuns (pentru VrRos05):

Afecțiune au fata de cei atrăgători și mai multă empatie in principiu când sunt singure, dar și noi când facem cv pentru o fata o facem din interes sexual, nici noi nu suntem sfinți, vad plin de libidinoși pe tik tok, noi ne dăm băieți buni când de fapt jucam teatru pentru vagin

| Slv07 a răspuns (pentru RAY):

E cel mai indicat sa rupa orice legatura cu ea pe chat, pentru ca va veni momentul ala cand i se pune ei pe el sa ii zica ca s-a despartit de prietenul ei ( si sa il minta ) si apoi sa vezi ce mare cafteala in asteapta dupa colt! spun asta pentru ca era sa patesc eu cand eram in liceu chestia asta, ii tot dadeam uneia de inteles ca o plac fara sa stiu ca are prieten si era sa ma intalnesc cu ala! asta macar i-a zis din start ca incearca degeaba

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Inseamna ca habar nu are ce vrea(altfel isi stia prioritatile), la fel cum nici tu nu stii ce vrei. Daca acceptai refuzul din prima, acum nu ati mai fi vorbit pentru ca nu i-ai mai fi raspuns, ai fi last-o pe seen sau i-ai fi zis: Ok, la revedere.
Speri sa primesti mesaj de la ea in care zice ca in tot acest timp te-a testat si ca vrea de fapt sa fie cu tine? Sau ca isi lasa iubitul pentru tine? Eu nu inteleg de ce e asa greu sa o intrebi: Ai gagiu dar inca vorbesti cu mine.Este vreun motiv pentru asta?
E mai productiv asa decat sa interpretezi aiurea cu niste straini pe net.

| StoicAnalysis a răspuns:

Incearca sa te tortureze psihic laughing.
Serios vorbind, daca tu vrei sa ai doar o relatie amoroasa cu ea si ea zice ca are prieten, atunci las-o pe seen si nu mai vb cu ea. Cauta pe altcineva.
Daca vrei sa ai doar o relatie de amicitate cu ea, atunci poti sa vb cu ea in continuare, dar sa nu te astepti la ceva romantic.

| RAY a răspuns (pentru StoicAnalysis):

El crede că și alți cățeluși că va primi vaginul ei

| LordCristobal a răspuns:

Sunt trei posibilitati in aceasta situatie:
1.Nu are iubit si iti spune asta ca sa vada reactia ta.Probabil ar vrea sa se culce cu tine dar te testeaza sa vada din ce aluat esti facut.
2.Are iubit si este posibil sa isi bata joc de tine.Iti scrie mesaje ca mai apoi sa ii arate iubitului ei si sa rada de tine.
3.Are iubit dar este interesata sa mai aiba si aventuri de o noapte.Probabil mai vorbeste cu tine ca poate o sa culce cu tine cand iubi pleaca in deplasare sau cand are ea timp liber.E posibil ca iubitul ei sa nu faca sex bine cu ea si astfel ea isi doreste un barbat care sa o zguduie bine in pat.De obicei o fata care e intr-o relatie nu vorbeste cu alti baieti daca e fericita in relatia ei.
In orice caz ai de-a face cu o fata careia ii place viata sexuala dar nu se culca cu oricine, prefera barbati puternici si nu se incurca cu orice baiat obisnuit.

| Slv07 a răspuns (pentru LordCristobal):

Te-ai gandit ca poate omul isi asteapta si el cuminte randul laughing iti dai seama cum suna conversatiile intre ei - ziua ma raneste acest iubit si noaptea ma impaca la loc

| AnastasiaK a răspuns:

Dacă nu are gagic și îți spune că are, e de 10 ori mai rău, înseamnă că pur și simplu nu-i placi, vrea să scape de tine și preferă să rămână singură decât cu tine.

Dacă are gagic, depinde cum vorbește. Dacă te respinge și tu tot nu te lași, meriți să vină gagică-su să te bată. Dacă îți face avansuri în schimb, înseamnă că de unul din voi sau de amândoi își bate joc.

| haileewatson a răspuns:

Inseamna ca nu e interesata de tine in mod romantic sau sexual, si doar te vede ca un prieten sau o persoana cu care poate avea o conversatie.

| simplaexistenta a răspuns:

Nu neapărat. E posibil, dar poate doar te foloseste si iti face praf psihicu'.

| Paracetamol0lol a răspuns:

Nu, de fapt însenă că are dârlău, să știi că e o boală grea

| Slv07 a răspuns:

Vrea si ea sa isi rezerve un fond de investitii pe un fraier, atata tot! spun asta pentru ca am patit, una cu o poza la avatar cu iubitul luandu-si limba in gura sa imi ceara bani cu imprumut

| mionix00 a răspuns:

Inseamna ca trebuie' sa rupi legatura. Vorbeste cu tine si te tine de fraier sa-si spuna ofurile (toate femeile au fraieri din astia). Exista sansa minuscula sa fie genul care sa insele si atunci o portita ar exista, dar nu merita sa te bagi in asa ceva, sunt destule femei in lume, multe din ele singure. Plus ca tine minte, daca o femeie ii face asa ceva unui barbat, o sa iti faca si tie, deci oricum o dai nu merita sa te legi la cap cu ea.
Nu exista mintit sa iti vada reactia cand vine vorba de asa ceva, poate pe moment, dar iti spunea rapid ca glumea daca era interesata. Exista doar mintit ca sa nu te raneasca pe tine cand de fapt nu te place. Practic sunt 3 posibilitati si in toate ai de pierdut. Sa te minta sa-ti vada reactia e doar un basm.

| Slv07 a răspuns (pentru mionix00):

L-a mirosit ca are bani laughing sau stai, exista prietenie intre un baiat si o fata, uitasem