Daca ar fi asa cum spui tu...singura metoda prin care ar putea sa mai existe persoane pe planeta, ar fi clonarea.
Si probabil ca la un moment dat s-ar ajunge in stadiul in care toti ar semana intre ei
Tot asi avea un(o) partener (a) doar ca nu am mai face copii sau da, prin insamantare artificiala. s-ar vinde mai multe vibratoare si unii nu s-ar mai putea aseza pe scaun
Intrebarea asta m-a dus cu gandul la un desen animat din copilaria mea "Oblio". Intr-o lume in care toti oamenii se nasteau cu capul tuguiat s-a nascut si un singur copil cu capul rotund. Presupun ca daca toti ar fi gay si lesbi - cei care sunt heteroxexuali ar fi ca Oblio - ceva rar si de neacceptat. Oricum viata nu cred ca ar disparea dar ar fi ori prea mare plictiseala, ori s-ar ajunge la neintelegeri ireconciliabile intre barbati si femei (acum se inteleg pentru ca cat de cat se cunosc, dar daca nu ar mai avea nici unul nimic cu celalalt... ar fi doua tipuri de gandire diferita care nu ar fi pica de acord...). Copii ar fi nascuti ori prin clonare, ori prin inseminare artificiala.
Em.sa inteleg ca nici tu nu ti'ai inca gasit jumatatea &ti'ar surade ideea?
(uite ca m-am revansat!)
Tu ai presupus ca el isi cauta jumatatea iar eu am presupus ca tu il cauti pe el.acu.nu mai incerca sa te salvezi apeland la mine.ca ti'am spus. s-a terminat! am descoperit salariul lui... aaaa... l'am descoperit pe bro!
Oooooo da.eu glumeam. da' tu deja devii serios
eu cred ca e posibil sa fii multimilionar, cred orice, dar totusi...nu'mi spune salariul.ca in seara asta chiar ajung la tine.
Shhhhh.de ce spui asta aici?! acum chiar va trebui sa spui si salariul.ca nu te mai place nimeni.
si ce nu intelegi? ai pierdut!(si.mare pierdere.zambeste si incearca si tu sa'l faci fericit pe bro.pentru ultima data.ca nu stie saracu' ce'l asteapta.)
Las' ca stii tu sa'l faci sa ma uite, am incredere in tine, il las pe maini bune...tocmai ce'am aflat ca esti nimfomana.
Urata perspectiva. Nu crezi ca ar disparea o mare parte din scopul nostru pe pamant? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca se duce de rapa frumusetea...
Si eu care credeam ca ai adresat intrebarea cu scopul de a-ti gasi jumatatea...,
@moony-acum, nu iti mai ascunde sentimentele ce le nutresti pentru mine.de ce te ascunzi dupa deget?
@moony-sa inteleg ca deja vei avea ''fantezii''la noapte?
referitor la salariul meu, mai, sa nu te gandesti la altceva, ca sunt foarte urat si paros.
@moony-nu ai pic de mila cu mine. dar tot la tine am sa ma gandesc, sa stii.cat am sa mai pot.
Emil, te rog din toata inimioara mea aia mica si firava, spune-mi mie ce salariu ai daca lor nu vrei, ca nu mai pot sta pe scaunul din fata calculatorului de curiozitate.
Referitor la intrebare, cred ca la inceput cred ca mi-ar place, apoi mi s-ar face scarba si apoi as vomita. Cred ca asta ar fi reactia mea.
Sa ma gandesc...
poponarii s-ar imperechea la coltul strazii si lesbiencele si-ar lua limba-n gura in statiile de tramzai!cam asa ceva!
mi-e groaza sa ma gandesc!
... o lume plina numai de oameni batrani...si in maxim 100 de ani ar muri toti...