anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca toti ar fi gay si lesbi...cum ar arata viitorul?

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

Daca ar fi asa cum spui tu...singura metoda prin care ar putea sa mai existe persoane pe planeta, ar fi clonarea.
Si probabil ca la un moment dat s-ar ajunge in stadiul in care toti ar semana intre ei happy

45 răspunsuri:
| N538961518 a răspuns:

Nu as vrea sa stiu.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Urata perspectiva. Nu crezi ca ar disparea o mare parte din scopul nostru pe pamant? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca se duce de rapa frumusetea...

| NimeniCuActe a răspuns:

Viitorul ar fi foarte scurthappy... Si prefer sa nu ma gandesc la amanunte ca :-&... criticule, n-ai alte intrebari care sa pice mai bine celorlalti de pe TPU de pus? big grin

auran
| auran a răspuns:

Fara copii?!

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Emil, te rog din toata inimioara mea aia mica si firava, spune-mi mie ce salariu ai daca lor nu vrei, ca nu mai pot sta pe scaunul din fata calculatorului de curiozitate.
Referitor la intrebare, cred ca la inceput cred ca mi-ar place, apoi mi s-ar face scarba si apoi as vomita. Cred ca asta ar fi reactia mea.

| selef a răspuns:

Roz.

| Sara2 a răspuns:

Peste 100 ani nu ar mai fi populatie, ar fi pamantul fara oameni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai...barbatii ar face sex numai cu barbati... iar femeile sex cu femei...si...vom muri cu totiihappy the future's not bright

| meioana a răspuns:

... o lume plina numai de oameni batrani...si in maxim 100 de ani ar muri toti...

| bibitza a răspuns:

Ma bag si eu k musca undeva...hee hee... emil cat mai poti? big grin

| Cryss a răspuns:

Gang bang pentru toata lumea laughing.

| rebeka_3345 a răspuns:

Hooopa! care viitor?! ar mai fi doar generatia asta! alta numai! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte tareeeeeeeee love struck:X:X eu sunt bisexualawinking

| loredanna84me a răspuns:

Nu ar mai exista violuri cred ca asta ar fi cel mai mare avantaj.
Sunt si alte metode de a face copii nu, numai pe cale naturala.Ganditi'va ca sunt cupluri heterosexuale care nu pot face copii oare nu am putea in acest sens sa putem egalitate intre heterosexualitate=homosexualitate.
Iar intrebarea mea pentru voi este: De ce in general baietilor le place sa se uite la 2 femei(fete) cand se saruta iar la baieti ar aplica violenta fizica?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai loredana noua ne place pentru ca nu e 1 sunt 2 laughing si se mai si saruta big grin sper ca te-am lamurit la prima intrebare laughing

Întrebări similare