Daca ar fi asa cum spui tu...singura metoda prin care ar putea sa mai existe persoane pe planeta, ar fi clonarea.
Si probabil ca la un moment dat s-ar ajunge in stadiul in care toti ar semana intre ei
Urata perspectiva. Nu crezi ca ar disparea o mare parte din scopul nostru pe pamant? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca se duce de rapa frumusetea...
Viitorul ar fi foarte scurt... Si prefer sa nu ma gandesc la amanunte ca :-&... criticule, n-ai alte intrebari care sa pice mai bine celorlalti de pe TPU de pus?
Emil, te rog din toata inimioara mea aia mica si firava, spune-mi mie ce salariu ai daca lor nu vrei, ca nu mai pot sta pe scaunul din fata calculatorului de curiozitate.
Referitor la intrebare, cred ca la inceput cred ca mi-ar place, apoi mi s-ar face scarba si apoi as vomita. Cred ca asta ar fi reactia mea.
... o lume plina numai de oameni batrani...si in maxim 100 de ani ar muri toti...
Nu ar mai exista violuri cred ca asta ar fi cel mai mare avantaj.
Sunt si alte metode de a face copii nu, numai pe cale naturala.Ganditi'va ca sunt cupluri heterosexuale care nu pot face copii oare nu am putea in acest sens sa putem egalitate intre heterosexualitate=homosexualitate.
Iar intrebarea mea pentru voi este: De ce in general baietilor le place sa se uite la 2 femei(fete) cand se saruta iar la baieti ar aplica violenta fizica?
AndrewTate7789 întreabă: