| malishka93 a întrebat:

Daca treci printo perioada cu certuri intr-o relatie, nu prea ne mai intelegm e bine sa luam o pauza sau sa punem punct relatiei? cu toate ca am incercat sa rezolv problemele da nu prea reusim.deci ce e de facut in asa situatie?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Toate cuplurile au momente mai bune sau mai proaste,asta trebuie sa stii.
Cauta cauza,vezi ce e de vina si,fii sigura, nu e numai vina lui.
Discutati despre problemele voastre si hotarati impreuna ce e de facut.
O pauza nu stiu cat ar fi de binevenita, o pauza e ca un om in coma.Stai si astepti cu sufletul la gura,o sa-si revina sau o sa moara,asta vrei?
Ai grija ca efortul sa fie bine nu trebuie sa vina numai din partea ta,ci si dintr-a lui!
Daca nu iubiti la fel,daca nu suferiti la fel, daca nu simtiti la fel, nu lupta singura pentru o cauza pierduta.
Vorbiti.Incercati sa judecati si cu inima si cu creierul.
Si, hotarati.

| cupcake02 a răspuns:

Uneori o pauza este foarte binevenita, pentru ca va ajuta sa va puneti ordine in ganduri si sa intelegeti mai bine ce asteptari si ce nemultumiri aveti de la relatie. Eu spun sa vorbesti cu el, si daca inca mai aveti sentimente unul pentru celalalt ar fi ok sa luati o pauza, nu are cum sa dauneze.

| Lacoste a răspuns:

O pauza te-ar face sa intelegi daca il iubesti cu adevarat si e singura care poate calma situatia. Daca e o relatie stabila si certurile nu sunt din motive majore atunci acorda o sansa relatiei.

| stweety10 a răspuns:

Daca luati o pauza sa fi sigura ca nu va mai impacati, e posibil ca in acea "pauza" tu sau el sa intalniti pe altcineva. Sa sti ca toti ne certam, nu exista relatie fara certuri, e normal sa va certati daca va iubiti. De ce sa renunti, sunt sigura ca aveti si momente bune in relatie. Dar totusi tu sti ce e mai bine, daca certurile sunt dese si lungi, sunt din motive bine intemeiate si nu au rezolvare cel mai bine e sa pui punct, dar sa te gandesti bine inainte, sa nu`ti para rau mai tarziu. Pauza nu cred ca o sa rezolve nimic.

| russyy a răspuns:

V-ati racit unu de altu.mai bine pune punct relatiei. puneti-va la comun acord si mergeti fiecare pe calea lui

| Evolution a răspuns:

Ce înţelegi tu prin ''pauză?''. Dacă zici că nu merge bine, n-are sens să stai şi să suferi, pune punct relaţieiwinking