Adica ce sa se intample? Eventual sa te exciti, dar mai mult de atat nimic.Si de ce v-ati juncat imbracati, e mult mai frumos dezbracat. Serios acum, daca te referi sa sarcina eu iti zic sa dormi linistita.Si daca umblai cu ¨prostioara¨ baiatului era acelasi lucru.Atat timp cat nu a-ti avut contact sexul ¨serios¨.nu exista nici un risc. Bafta
Hei ce poti sa patzesti?
Pe la varsta adolescentei, mai ales daca arati bine ti se intampla asta mai mereu
Adica...baietii se excita si te iau la ei, te pipaie ( peste tot ) si pana la urma este doar o joaca... e foarte bine ca erati imbracati
Stai linistita! daca stau si ma gandesc de cate ori am fost "violata" eu ...cred ca as fi avut sute de copii
E normal ca la varsta noastra sa ne jucam asa pentru ca nu facem nicio prostie
Bafta!
P. s. Poti pipaii si sa te lasi pipaita cat vrei tu pentru ca nu se intampla nimic
Nu poti ramane insarcinata. Dar eu zic sa inveti ce e ala un penis si apoi sa te apuci de vitejii din astea.
Asta era intrebarea unde ai fost luata la misto...nu te supara dar intrebarea ta e ceva de genul am vorbit la telefon cu prietenul meu despre sex pot ramane insarcinata? sa nu te superi pe mine
anonim_4396 întreabă: