| peteek a întrebat:

Daca un baiat care ma ajuta, imi ia apararea in multe chestii, ma tine in brate si ne-am sarutat inseamna ca ma place?laughing (odata era si beathappy ). Uneori nu imi arata asta ci exact contrariul.deci?

Răspuns Câştigător
| NewClassic a răspuns:

Pai daca v-ati si sarutat eu cred ca te place. Spui ca uneori nu iti arata asta:poate e timid sa ti arate asta fata de ceilalti sau poate ceva de genul asta...Cred ca ar trebui sa il intrebi pe el dar dupa spusele tale s-ar putea ca sa-i placa enorm de tine...Succes...

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cu siguranta nu ii esti indeferenta. II placi mult daca face aceste lucruri. Cateodata e mai diferit, mai indiferent pentru a vedea daca iti pasa sau sa nu il crezi prea slab de inger. Multi baieti se tem ca fiind doar cu rolul de baiat bun nu pot atrage o fata si de asta sunt mai indiferenti uneori.

| madalicious a răspuns:

Da, asta inseamna. Ca te place.

| julieta a răspuns:

Yap. ii place de u .cred ca nu stie daca si tie iti place de el, si din cauza asta poate iti mai arata si contrariul sa iti vada reactia daca esti indiferenta la schimbarea comportamentului lui fata de tine.succes

| fluturash_6064 a răspuns:

Eu cred ca da...si chiar daca era beat. poate abia atunci a avut curaj sa te sarute.iti arata contrariu? stii ca cine se tachineaza se iubeste...asa ca, dupa parerea mea, te place.happy

| BlackMan a răspuns:

Poate ca face misto de tine dar nu cred ca te place cu adevarat e genul de baiat azi da maine nu, o stiu din proprie experientza.

| Yume_2563 a răspuns:

Da... daca v-ati sarutat inseamna ca te place...^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da