Te are? Nu te are deloc. Poti place pe cineva dar tu sa fii cu altul.Intelegere gresita in acest sens.Nu isi va pierde interesul. Dimpotriva.
Ce imi plac cum fetele se dau peste cap cand alfa ca unui baiat ii place de ele hihihihh
Nu, inseamna doar ca el este dus usor cu pluta, iar fata nu a stiut cand sa-si tina gura inchisa.
Un baiat n-ar gandi niciodata ca tine. Tu nici macar nu meriti sa ai prieten! Si toate fetele care gandesc ca tine, la fel.
Well intrebarea asta mi se potriveste mie si e exact situatia mea actuala.
Mie imi place de o fata acum si i-am zis deja ca o plac si etc, dar eu nu stiu daca si ea ma place (chiar daca a dat multe semne ca ma place si ea), revenim daca as sti ca si ea simte la fel pentru mine, de ce mi-as pierde interesul, ba din contra mi-ar starni mai tare interesul pentru ca inainte nu stiam daca ma place si nu voiam sa fortez o relatie, daca as sti ca si ea ma place am incerca sa construim o relatie.
Numai astia smecherii care cred ca au totul si se dau mari ca handicapatii ar faca asta.
Intr-un fel este ceva in ceea ce zici..Pai la unii baieti este o tehnica...,il cuceresc, il nebunesc si-l parasesc., dar sunt si exceptii de expemlu sunt baieti timizi care dupa ce afla ca respectiva fata il place si, si el o place atunci se retrag, pentru ca vor ca fata sa faca primul pas.
Nu! Eu nu vad cum te are...din contra.e inceputul unei relatii probabile.totul incepe cumva.eu,unul,nu mi as pierde interesul(pe care poate nici nu l aveam daca nu imi atrageai atentia), din contra.mi ar starni interesul!
anonim_4396 întreabă: