1. Ori baiatului ii e rusine cu ea, ori este timid ... Sau cum a fost mentionat mai jos, foarte fraier. Probabil s-a combinat cu ea din batjocura. Tipic baietilor!
2. Nu prea cred ca e bine ca fata sa faca primul pas, daca el a intrebat-o primul pe ea, trebuie tot el sa continue. Daca o lasa pe ea, ea va pica de fraiera si nu ii mai iese nimic! Dupa-aceea se vor auzi barfe ca : "Doamne ea a facut primul pas, ce proasta! " si tot asa. Pare cam nasol sa o lasi pe fata sa conduca, daca baietii totusi sunt baieti, sa faca ei tot ce le sta in putinta, nu sa lase o fata cu ochii in soare. Fata aia sa astepte aiurea dupa el si el sa nu faca nimic, si tot el sa ii deie papucii ca a fost vina ei ca nu a facut primul pas.
Deci ce concluzie tragem din asta?
1. Daca baiatul ii da papucii, spune ca a fost vina ei ca nu a reactionat.
2. Daca fata ii da papucii, a fost vina lui ca a facut-o sa astepte!
Si mai am o concluzie : Fata sa astepte aiurea dupa el si tot el sa o lase cu ochii in soare. Pai ce relatie ai facut din asta? O relatie din care se aud barfe, din care persoanele care candva au fost apropiate acum sunt despartite, si 2 inimi frante! pentru ca amandoi vor avea o mica vina.
Sfatul meu: Intr-o relatie se actioneaza repede, indiferent de riscuri. Baieti, nu trebuie sa va fie rusine cu o fata! Daca ati ales-o, respectati-o si iubiti-o, pentru ca ea se va indragostii de voi si tot ea va va iubii. Nu o lasati cu ochii in soare dupa o ora :-
Crezi ca fata ar trebui sa ii mai dea o sansa sau sa il paraseasca?
Eu zic ca daca chiar i-ar pasa, ar trebui sa ii dea o sansa.
Daca nu ii va pasa il va parasii direct .
Acum depinde cum e situatia :*.
Baiatul a pus si el intrebarea asa, fara sa stie ce urmari pot fi. Asa a auzit si el de la altii ca trebuie sa intrebi o fata, fara sa stie de ce.
1) Inseamna ca baiatului nu-i pasa de ea, sau nu are curaj sa face acele lucruri
2) Nu fata trebuie sa faca primul pas,ci baiatul.
Baiatul trebuie sa faca primul pas, daca nu a mai facut asta e necesar sa se apropie de fata incet, pana li se ating putin corpurile, iar atunci daca fata nu se da inapoi, baiatul poate continua prin a o luao in brate.
Si asta e un inceput bun si un pas bun.
1)Baiatul se crede un douchebag, asteapta atentie si tot tacamul din acelei fetei, se crede cu mult mai presus
2)Daca el a facut primul pas intreband daca fata vrea sa fie cu el si raspunsul a fost pozitiv, ar fi trebuit demult sa continue. Pur si simplu nu merita pierdut timpul...