De multe ori se intampla sa te placa un baiat si sa te tachineze, e posibil sa se intample si la tine acelasi lucru!
Nu chiar...
50% da
50% nu
intr-adevar unii baieti asa reactioneaza, dar acestia sunt doar UNII nu toti. [-x
Poate da poate nu. Unii baieti nu stiu sa se poarte cu fetele.Se poate sa te placa si nu are curaj sa-ti spuna sau asa e el si o face ca nu-l duce mintea la altceva.Am patit si eu asa unul a recunoscut ca ma place, celalalt nu, dar am aflat ca da, iar altul asa facea cu toate.Pe toti i-am pus la punct si nu au mai indraznit.Primul a schimbat tachinarile cu complimente si flori.Intreaba-l de ce se comporta asa.
Depinde in ce sens. Poate ca da, poate ca nu. Te poate induce in eroare foarte usor.
Depinde pana unde ajunge "rautatea" lui.Este posibil sa te placa, dar poate fi si un alt aspect:sa se fi saturat si sa incerce sa te dea la o parte si sa te faca sa intelegi ca nu vrea sa aiba nimic cu tine, comportandu`se urat
De foarte multe ori se intampla ca asta sa fie adevarat... dar niciodata nu se stie... poate te place poate nu
anonim_4396 întreabă:
AnonimGirl întreabă: