Cu un "caracter cat de cat rezonabil" nu, in schimb un tip cu (,) cuvintele la el, carismatic, glumet, dezinvolt, cu o personalitate deosebita care iese in evidenta da, ar putea.
Tu nu vezi cat de ipocrit esti? cica tu urat ai pretenti de astea, ia auzi frumoasa, dar tu meriti asa ceva? apoi incepeti cu jigniri la adresa lor, vezi de fete de nasul tau
Eu stiu baiati uratei ce au iubite frumoase, dar ii cunosc persoanal pe acei baiati si stiu ca sunt niste oameni extrem de buni, respectuosi si educati iar fetele acelea sunt frumoase, si cand spun frumoase nu ma refer la silicoane si botox puse pe spatele altor fraieri cu bmw, ma refer fete cu trasaturi fine si naturale ce nu se tem sa se dezbrace ca li se vad cicatricile de la operatii si ce pot merge linistite afara si fara machiaj pe fata.
Daca tu le consideri pe acelea frumoase si bune si etc da poate ca poti sa iti faci o relatie cu una ca aveti la fel de mult creier.
Uhm...ce?
In primul rand de ce ai vrea o botoxata siliconata? Hai ca p'asta cu bogata as intelege-o pana intr-un punct daca si tu esti bogat. Dar daca tu esti sarac si nu e de partea ta nici fizicul...sunt sanse de -100% sa nu reusesti sa atragi o femeie peste limitele normale financiare pentru simplul fapt ca aia nu iti va acorda nici "buna ziua"...d'apai suficient timp sa ii arati tu "caracterul ok". Pun in ghilimele pentru ca oricum nici un barbat pentru care conteaza sanii, fundul, banii si botoxul nu are cum sa fie un barbat ok ci un fals si complexat.
Aoleo, refuz sa cred ca unii considera botoxatele frumoase.
Plasticul e frumos in/pe jucarii, nu oameni.
Nimeni nu e mai frumos decat altcineva, baga-ti bine asta in cap. Tu esti frumos pentru cineva si urat pentru altcineva, la fel e toata lumea.
Cu toate acestea, fata pe care o descrii tu nu e neaparat frumoasa, ci (cum imi place mie sa spun) tarantula. Tarantula nu e interesata de caracter, asta e adevarul. Chiar daca are bani, prefera sa-i pastreze pe ai ei si sa-i cheltuie pe ai altcuiva, deci vrea mai multi. Ca esti urat nu conteaza pentru ea, doar sa ai valuta.
Totusi, e trist ca tu consideri ca fake-urile arata bestial...
Caracterul e si el ceva relativ. Cunosc oameni buni care ajuta si sunt sufletisti dar pe plan personal isi inseala prietena si sunt agresivi. Cum l ai descrie bun sau rau? Sunt oameni ok in sicietate, se comporta civilizat, respectuos dar nu empatizeaza nu au sensibilitate sunt egoisti. Ca sa atragi o fata doar cu caracterul trebuue sa fie mai mult decat resonabil, trebuie sa fii deosebit, sa fii diferit. Cum te descri tu pari superficial si materialist. Cum ai tu caracter deosebit? Ca tine sunt multi
Fiecare afla ce persoana îi este predestinată la timpul potrivit, până atunci puteți avea ce pretenții aveți chef, dacă apuci sa te îndrăgostești de cineva le părăsești pe toate
Intrebarea ta apare o contradictie. In primul rand, o fata cu botox, silicoane, care arata ''bestial'' o manelista d-asta, nu ar sta niciodata cu un baiat sarac, de ce? Pentru ca doar descriind-o tu, nu iti dai seama de un lucru, crezi ca o fata ar investi mii de euro pentru botox, silicoane si alte operatii estetice ca sa stea sa intretina cu bani un barbat sarac? Cred ca glumesti. Ea este cea care vrea sa fie intretinuta cu foarte multi bani. Iar in al doilea rand,
''sa isi impuna niste limite prea inalte pentru puterea lui'' nu vad nimic atragator la o femeie plina de plastic, prefer naturalul, nu plasticul.
Ar fi o exceptie daca ea ar avea 80 de ani si baiatul sarac vreo 25.
Din ce am observat, la femei nu conteaza asa de mult frumusetea ca la barbati, chiar daca esti urat si nu prea ai bani trebuie sa fii cat de cat curat si sa ai tupeu, femeilor le plac tupeistii chiar daca nu prea recunosc, cred ca le da un sentiment de protectie, Am auzit de la un tip mai demult ca isi lovea femeia si aia tot statea cu el, daca era sa aleaga intre ala si unu timid sigur nu statea cu ala timid, ba mai il lua si in ras.
Hmm.
Mai pierdut la "Bogată"
Sunt relații însă în relația aia femeie *** bărbatul
Relatiile nu se mentin doar pe baza de frumusete. Poate esti gelos, poate ea te inseala, poate tu esti zgarcit, poate ea e materialista. Pe scurt, nu ti-ai permite sa intretii o fata in genul careia ai descris tu pentru ca nu ai avea bani sa-i dai de haine, botox, machiaje etc. Voi baietii aveti impresia ca doar daca sunteti de treaba fetele vor sta cu voi. Daca nu ai teluri in viata si nu esti perseverent nici macar una urata n-o sa stea cu voi. Habar n-aveti cat costa pe luna intretinerea acestui tip de fete. Gandeste-te doar cat costa o manichiura, extensii de par, de gene, acidul din buze care se injecteaza la o perioada de 3-4 luni, hainele, pantofii, masina etc. Chiar crezi ca o sa iti permiti sa intretii asa ceva?
Acum sincer te iubeste o fată dacă ai bani, casă și mașină și 100 de ani, te doare la banană!?