Eu ca baiat iti spun ca nu as plange pentru o fata la telefon decat daca as iubio si nu sunt genul de baiat sentimental.
Da.asa era si fostul meu prieten, dar daca iti greseste de 10 ori si de 10 ori incepe sa planga, incepi sa-ti pui semne de intrebare... Dar cred ca da, te iubeste. Totusi, iubirea nu e de ajuns intr-o relatia. parerea mea...
Normall.Probabil ca si-a dat seama ca a gresit si poate asa si-a cerut scuze. Poate el este dur doar la scoala sau in vazul tuturor, dar poate are unele momente cand este sensibil. Dupa cum ai povestit baiatul ala o iubeste pe acea fata.Mult noroc. Sper ca te-am ajutat! ___________Fundha?:*
Pai depinde cat de grav ti.a gresit dar eu cred ca merita a doua sansa incearca si vezi ce se intampla daca iti mai greseste odata inseamna ca nu te merita
Da,poate ca nu o iubeste cu adevarat dar tine indeajuns de mult la ea ca sa ii para rau de greseala facuta si ca sa isi ceara iertare; si-a dat si singur seama de greseala facuta si de 'gravitatea' ei. Bafta!
Nu neaparat.niste lacrimi (poate fi si prefacatorie)nu sunt de ajuns pentru a-i demonstra cuiva ceva, ci faptele vorbesc de la sine, asa ca trebuie sa dovedeasca ca ii pare rau!
beausingurlamasamea întreabă: