DA! Mai mult ca sigur ca acel baiat te place!
Stiu asta caci am patit si eu la fel, atata ca nu am luat-o de mana pe prietena mea...
Insa fi atenta, daca ii acorzi o sansa ai rabdare, probabil acel baiat simte o atractie pentru tine dar nu e inca sigur... eu am stiut sigur ca ma indragostesc de ea dupa o saptamana de cand am cunoscut-o. Deci ai putina rabdare si iti va spune ce simte pentru tine
Bună!
Da, te place.
Dacă şi tu il placi pe el ați putea să vă cunoaşteți mai bine, iar apoi să vă împrieteniți.
O zi bună!
Te place si ar vrea sa-i dai o Sansa dar depinde de tine. Tine minte oricine merita o Sansa!
Da stiu dar momentan nu a zis ca ma place si s-a si desp de prietena lui dupa ce m-a cunoscut pe mine dar nu a zis ca ma place sau altceva...eu o sa mai astept momentan e plecat din tara si eu nu prea am tupeu sa-l bag in seama pe facebook
Nu mai fi asa buburuzo -macar pe facebook baga-te tare in el :-P
Si ce sa sa vorbesc cu el? mrg intr un fel stiu ce sa vb cu el dar da-mi mai multe subiecte
Putem vb pe privat -da si tu id
Da-mil tu
Depinde în ce sens că te place. Când un băiat face asta poţi fi sigură de un singur lucru: ţi-ar trage-o măcar o dată!
Nu te uraste . Glumesc. Da in principiu cam asta ar fi. Daca vrei sa ii dai o sansa ii dai daca nu e treaba ta. Bafta :*
Eu o sa-i dau o sansa dar el inca nu mi-a spus ca ma place...dar dupa ce m-a cunoscut pe mine dupa cateva zile s-a desp de prietena lui si inca astept sa vad daca m-a baga in seama...cel mai bine ar fi sa-l bag eu?
Daca si tu il placi vezi ce da din el daca simti ca si el te place atunci e ok incearca daca nu nu iti bate capu