Buna,din moment ce el asteapta si intre voi e o relatie de lunga durata,trebuie sa te gandesti la faptul ca un baiat caruia nu ii pasa de prietena,nu asteapta prea mult ca daca te gandesti bine,fete dispuse sunt destule,nu duc lipsa baietii, dar odata ce e cu tine si nu vrea neaparat sex ci petting, nu mi se pare ceva anormal.Trebuie sa te gandesti si la dorintele si nevoile celui de langa tine nu doar la tine si la ce vrei tu,desigur ca nu trebuie sa faci un lucru care nu ti-l doresti si simti ca nu esti pregatita,dar trebuie totusi sa te gandesti foarte bine, ca pana la urma intrt-o relatie conteaza si sexul indiferent ca recunoastem sau nu, intr-o relatie serioasa in care cei 2 se iubesc, la un moment dat se ajunge si la sex incetul cu incetul.Nu poti sta la nesfarsit asa.
DAca partenerul vrea sa petreaca cat mai mult timp cu tine,te accepta asa cum esti si te vrea langa el desi trebuie sa iti suporte toanele,atunci te iubeste si poate vrea sa existe mai multa apropiere intre voi.
Eu zic sa faci ceea ce simti,eu una pot spune ca aveam si eu impresia ca prietenul meu nu tine la mine si vrea numai sex,dar nu a fost asa,mai ales ca prietenul tau,ca ma gandesc ca la el te referi, vrea doar petting, e ceva normal.
Daca omul a rezistat mult timp inainte si au trecut cateva luni de cand s-a inceput relatia e normal dar daca sunteti minori mai bine stati linistiti pana ajungeti majori ca omul cu minte nu ar face sex inainte de 18 ani.
Ceea ce spui tu e cam vag, ar trebui ceva mai multe detalii ca sa ne facem o idee, insa, in principiu, ar trebui sa tina la tine.
Ascultai inima...Dar totus las-o si gandes-te cate probabil a suportat din cauza ta euu zic sa accepti.
Gandeste=te bine pentru ca de la petting se ajunge ft usor la sex. si probabil el stie asta.
George0197 întreabă: