Bineinteles ca da....doamne realizeaza si tu fara suparare dar daca se tine dupa tine de 6 luni....cred ca te iubeste cu adevarat si-ti dau si un sfat chiar daca u poate ca nu-l placi nu te purta urat bafta
Da....asa am patit si eu. Numai ca el s-a tinut dupa mine 2 ani, iar in astia 2 ani indiferenta mea l-a ranit mult. Am ajuns sa ma indragostesc nebuneste de el, sa il iubesc, iar el nu prea mai vroia de frica, ca o sa il ranesc. In fine am ajuns sa fim impreuna si ne-am iubit 1 an de zile la nebunie...iar acum, de 9 luni inca plang dupa el pentru ca roata s-a intors. acum vad cum e cand suferea el dupa mine. sper ca la tine sa fie totul bine
Da imi pare rau, dar eu i-am facut cu mana iar el mi-a raspuns, facandu-mi si el cu amna :X..pentru ca mi-am dat seama ca eu chiar il plac :X
Nu neaparat. Asa am patit si eu, si dupa ce am prins foarte multa incredere in el, am fost impreuna dar in nici 5 zile ne-am despartit. Iar in momentul despartiiri prietenii lui erau prin preajma, si au inceput sa rada de mine, m-am simtit ca ultimul om de pe pamant.
Si-a batut joc de mine....Nu m-a placut niciodataa..Am plans si am suferit foarte mult dupa despartire pentru ca eu in alea 5 zile pe care le-am petrecut doar noi doi, a inceput sa-mi placa chiar tare, am fost norocoasa ca am cea mai tare prietena care mi-a fost aproape si m-a ajutat sa trec peste.
Draguta u esti putin cam in situatia mea, la mine e putin mai diferit pentru ca el nu este un baiat atat de bun cum am mai spus face unele lucruri aiurea. dar sa tinut 3 ani dupa mine si in sfarsit acum cateva zile la.m acceptat.si sa stii ca e destul de ok..eu cred ca o sa fie ceva frumos, si cred ca un baiat nu se tine dupa o fata ceva timp daca nu simte ceva pentru ea..bafta!
Tu yolanda e mai bine sa-i zici lui ca il placi doar ca prieten si atat ca sa stie nu ca pe urma sa inteleaga altceva si o sa te creada o persoana rea ca nu i-ai zis mai de mult si ai vrut sa faci misto de el... sper ca ti-am fost de folos bafta
Si crezi ca nu ma place..adica s-a tinut dupa mine din iarna si ca sa-mi atraga atentia in iarna imi intindea piciorul "cica sa-mi puna piedica ..pe naiba " ca nici nu ma imipedicam ca VEDEAM era clar ca nu vrea sa ma impiedic :X...se uita mereu m-a urmarit o data mi-a zambit.m-ai m-a urmarit o data, o data m-a incurajat sa fac ceva, ma bateam cu unu in gluma (colegi)..si avea o privire nelinistita si intrebatoare :X.ce crezi plzz raspunde :X
Si crezi ca nu ma place citeste raspunsul meu pentru yly90..si ai sa vezi ce mai mi-a facut apoi da un raspuns
linarkfts întreabă: