Daca zambeste cand te "tachineaza" pot spune ca Da! dar de o tachinare de tip pisalog, stresant vrea sa se "bage "cu tine in vorba... ceea ce nu prea e frumos. Deci un tip ce tachineaza o fata si zambeste, mai face o gluma si mai merge ca un catel dupa ea, apai DA - o place! plus; nu vad ca esti urata deci o meriti
Sunt semne suficiente ca te-ar putea placesunt baiat si stiu.insa el mai sigur ar fi sa il intrebi.chiar te sfatuiesc sa faci asta
Nu neaparat
Desi asa se spune si este si cazul meu
Dar poate sa nu fie asa!
Sper sa fie cum vrei u!
Xoxo
Buna!
Da asa se spune da nu este mereu adevarat. Se poate sa fie adevart sau nu depinde de situatie.
Bafta!
Of incurcate sunt caile dragostei
In cele mai mult cazuri da, pentru ca nu stie cum sa-ti atraga atentia si asta e singura metoda in ochii sai.
Insa mai sunt si cazuri in care o face special sa te enerveze gen are o antipatie mai puternica pentru tine sau ca sa se razbune.
Si totusi sper sa te tachineze pentru ca ii place de tine ca daca e cealalta varianta...Nu te vad bine
Da.si pe mine ma tachineaza un baiat din sc, in fiecare pauza, si mi-a si zis ca ma place.deci da, asta inseamna. fundita?
De obicei da, dar daca te tachineaza extrem de mult poate ca acel baiat nu e cea mai buna alegere pentru o relatzie
Capsuna123 întreabă:
andra_2561 întreabă: