Aoleu m-a violat, eu am mers numai sa ma joc la ps, da el porcu si magaru a tras de mine
Aolo doamneee...ce face viata asta din om. iuly stai in banca ta ca sa nu cazi in plasa smecherilor. gandeste.te bine la ceea ce vrei sa faci. SI nu te duce la acel baiat acasa. e clar ca are intentii ascunse.
Intotdeauna prinde bine la baiat sexu` pe gratis.Hai sa incurajam cu totii asta.
@Elena,de ce sa-l las? Adica baiatu a gasit o fetita naiva cu care sa faca sex, ea in naivitatea ei ii crede minciunile, deci baiatul e de laudat parerea mea.Si @bigelcid, daca are 8 ani mai stii, o s-o violeze nenea ala care poate are 10.
@ NotChanceForUs
Eu sunt de aceeaşi părere.Acest tip vrea numai sex.Aşa că lasă-l în căcatul lui în pace.
Multă baftă!:*
Pa, pa
Nu stiu ce varsta ai dar un baiat care invita o fata la el e doar pentru a face sex restul sunt doar motive de a te aduce acolo
Nici nu o face a incercat sa te ptosteasca vrea doar sex si a vazut ca nu merge si acum vrea sa te amageasca ca nu esti sexy nu-i da ascultare ocolestel.
Nu tea chemat pentru sex fi sigura si la mine vin prietene si nu inseamna ca pentru sex.gata daca tea invitat la un joc e gata viol? fetele astea :O du-te linistita si mai du cu u o prietena daca chiar ti frica
De ce ai inceput sa plangi)? Adica stai...defapt ceea ce vor toti sa afle e cati ani ai?))
Daca intr-adevar nu vrea decat o amicitie de a ta intalniti-va mai multi sau intalniti-va in locuri publice. Vezi ce-i poate capul, poti petrece si o viata alaturi de o persoana si nu ajungi s ao cunosti indeajuns, dar daca tu nu esti asa sigura si ceri ajutorul in problema asta e clar ca ai dubii in privinta lui. Deci analizeaza bine situatia si apoi intreaba ce ar fi bine sa faci analizeaza-i gesturile, prietenii, orice amanunt de care te poti lega este important. Cel mai bine e sa iesiti intr-un loc public. O amicitie nu se incepe astfel " Hai pe la mine sa ne jucam ". Sa fim seriosi, pe mine m-ar duce gandul la ce e mai rau as putea spune.