Deci.daca sunteti prieteni buni si ai incredere in general in el zic sa te duci.dar dupa cum a reactionat, as zice ca te chema pentru sex.pentru ca el te'a chemat, da tu ti'ai dat seama si atunci el a gasit o scuza stupida prin care te'a si jignit.si dupa aia aia cu lasa ca ajungi tu sexy a fost ca sa indrepte greaseala mai mult.nu cred ca ar fi recomandat sa te duci la el.acuma tu sti ce fel de om este. daca poti avea incredere in el sau nu
In niciun caz sa nu te duci la el acasa! Nu ai ce cauta la el cica doar o sa va jucatzi nu crede toate minciunile care ti se zic in niciun caz sa nu the duci la el acasa poate sa profite de tine! Puteti sa ramaneti amici dar sa nu te duci pe la el!
Puteti sa fiti amici si fara sa mergi la el acasa.
La 19 ani nu cred ca vrea sa se joace la consola cu o fata de 15 ani.
Eu zic sa te joci cu fete de varsta ta, nu ai ce cauta la un baiat de 19 ani acasa.
daca le spui parintilor, in afara sa te certe, asta vor spune si ei.
Daca sunteti prieteni buni, poti merge la el acasa. Daca nu sunteti, iti propun sa stai linistita caci este mai mare si poate sa ii vina in cap si acest lucru, nu se stie niciodata!
Pentru un joc sa iti risti copilaria? Mai bine lasa!
Poti sa te duci dar sa mai ei o prietena cu tine ca dacao sa fi singurapoate si sa te violeze cine stie ce gindeste la virsta lui tot ii fierbe singele in el.o sa zico intmplare cum cad fetele in plasa intii o jignesti ca cum ar fi ca daca ar fi ultima fata tot nu sar culca cu ea, sa mai bine isi tae organul decit sa se culce cu dinsa atunci fata se supara tare si nicepe a fi mai interesata si nu-i da seama ca prin un anumit comportament intr-un fel sau altul isi arata punctele slabe de care mai tirziu acel baiat sa le foloseasca ca sa ajunga fata unde-i trebuie lui
Intr-un fel m-am linistit cand am aflat ca n-ar face sex cu mine dar chiar si asa tot sunt suspicioasa...adica daca i se face mila de mine ca sunt urata si nu ma vrea nimeni si se gandeste ca ma ajuta facand sex cu mine? Daca ar incerca ceva m-as pierde, deci o sa va urmez sfatul ca sa nu risc.
Va multumesc pentru raspunsuri, v-as da funda tuturor dar nu se poate