Eu cred ca te place.
Daca tu il placi incearca sa gasesti tu subiecte interesante si iesiti impreuna (cred ca pe mes nu gaseste subiect dar fata in fata mereu aveti ce vorbi)
Eu cred ca da...
Incearca sa gasesti tu subiecte, dar mai bine va intalniti (fata in fata e cam greu sa nu gasesti subiecte). banuiesc ca voi vorbiti pe mess...
Pai depinde daca tachineaza mereu si vrea atentia ta inseamna ca te place dar daca te jigneste sau te face sa te siti rau inseamna ca nu dar depinde.
Depinde de caz
de cele mai multe ori un baiat se intimideaza si nu gaseste subiecte de discutie dar nu te tachineaza
Uneori nu il bag in seama si vine si isi cere scuze repetat... dar nah... cum ai spus depinde
Buna.
Daca te tachineaza in sensul de a-ti atrage atentia un categoric DA, te place.Iar daca te tachineaza gen caterinca sau te jigneste atunci categoric NU, nu te place.Dar dupa cum zici tu ca nu are subiecte de discutii in preajama ta.Este un DA te place CATEGORIC! Daca si tie iti place de el, incearca sa faci tu primul pas.Mult succes
Nu mi s-a parut niciodata ca ma jigneste, de exemplu o data m-a invitat la patinoar si mi-a spus ca este singur, ca nu mai vine nimeni cu el, iar cand a ajus acolo mai era cu inca un baiat, iar el pe patinoar facea "baza" de mine si de inca un baiat pe care eu il cunosteam... nu stiu m-am enervat pe el si nu l-am mai bagat in seama un timp iar apoi a venit si si-a cerut scuze de multe ori... iar dupa ce am plecat de la patinoar am mers cu el, pentru ca imi era in drum si nu prea stia ce sa vb cu mine, de aia am intrebat
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: