| bebitza a întrebat:

Daca un baiat nu inchide ochii atunci cand te saruta inseamna ca nu pune suflet in acel sarut?
(el zice ca nu poate sa tina ochii inchisi cand saruta)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nici o legatura.probabil ca nu e un baiat prea romantic si visator. e cu picioarele pe pamant si poate i se pare o prostie sa tina ochii inchisi.nu pune baza pe asemenea aspecte pentru ca nu au importanta.

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer.happy. depinde de fiecare, pentru ca poata sa puna suflet si cand tine ochii deschisi. dar mie imi plc mai mult cu ochii inchisi simt si pot sa daruiesc mai mult decat atunci cand tin ochii deschisibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu pune inima in sarut atunci lasa-l caci el nu te iubestre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti baieti, sunt. la fel><

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca ce spui u este adv

| nivajna a răspuns:

Nu stiu cum voi dar dragostea adevarata se simte cu ochii inchisi doar asa simti asevarata placere... iata eu de exemplu ma sarutam cu ochii deschisi in cazul in care numi placea persoana si am patit-o eram cu prietenul meu si ne sarutam el tinea ochii inchisi iar eu ma uitam la dinsul si la un moment deschise ochii si a vazut ca eu ma sarut cu ochii deschiisi si nu prea i-a placut asta! atunci mia spoos ca cine se saruta cu ochii inchisi se iubeste daca eu ii tin deschisi inseamna ca nu simt nimic atunci nu stiam ce sa zic chiar daca asa era insa ma simteam vinovata ca el ma iubea dar eu numai ma foloseam de dinsul acum tot sunt cu el suntem fericiti si ne simtim bine de atunci n-am mai deschis ochii in timpul sarutului caci daca ma mai vede odata apooi nu stiu cei voi spune XD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca un baiat nu inchide ochii atunci cand te saruta inseamna ca nu pune suflet in acel sarut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat... poate vrea sa te vada, sa iti vada reactiile sau poate asa ii place lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Altii spun ca daca baiatul saruta fata cu ochii inchisi, o iubeste...eu insa niciodata nu am acordat atentia la ochii lui...