Normal! totul depinde de atitudine, schimbo si totul o sa merarga ''bgrici''
Depinde. Poti incerca diverse metode pentru a'l cuceri care pot da rezultate sau pot da gres.
Sa sti ca dragoste cu forta nu se poate.
Succes!
tu crezi ca in viata toti baietii pe care tu ii place te vor placea instant ca nesul?! NORMAL ca il poti face sa te placa cu toate ca la varsta ta... tee cacii pe tinee cu strooopiiii!
Pai daca si el te place ai toate sansele sa-l faci sa fie innebunit dupa tine mai mult decat este acum!
acum totul depinde de tine! de atitudinea ta fata de el, sa ii zambesti mai des, sa fii o dulcik cu el:X
Aa scuze am citit ca si el te place
dar si in cazul in care acest baiat nu te place tot aceleasi sfaturi iti dau:X
fii mult mai draguta cu el ca de obicei, daca nu te baga in seama, incearca sa il bagi uh pe el chestii din astea! daca vrei sa vb mai multe da add deutza_alexuta si iti voi spune eu ce i-am fqt la un baiat de la mine din liceu care acum este mort dp mine
Nu se merita sa te schimbi pentru nimeni pentru un inceput, pentru o posibila relatie. schimbarile intervin in timp in momentul in care te mulezi dupa persoana iubita.
bafta
Sanse mereu sint...fiecare om are dreptul la sanse si la greseli. Asa ca apucate-te de treaba!
Nu prea.Depinde ce nu-i place la tine. Daca e ceva in ansamblu,sa nu te placa pentru ca pur si simplu ii esti antipatica,nu poti acum. Poate ca dupa un timp sa vada lucrurile altfel.
Daca nu te place ca vede anumite defecte la tine(de genul esti prea pitipoanca,prea fitoasa,prea nepasatoare, prea orgoloiasa, si altele)daca le schimbi se poate.
@castiel eu zic sa pui mana sa mai citesti si tu o carte, ai mare nevoie.
Decat sa aprinzi calculatorul si sa butonezi tastatura aia si sa postezi aici raspunsuri nefolositoare mai bine pune'te si citeste o carte, lucru ce o sa-ti dea de furca probabil...