Bună,
În niciun caz nu te iubeşte. Iubirea presupune o interacţiune şi de durată. Poate doar te place sau te găseşte simpatică, nimic mai mult.
Inseamna ca ii place de tine n-are cum sa te iubeasca. sau doar i se parek esti mai ciudata). daca se uita in mai multe zile insistent la tine inseamna ca te place.
Daca te iubeste? dar sti ce ii iubirea? pai eu cred ca ii deja nebun dupa tine si se gandeste doar sa faceti" nebunii" sa nu iti spun ca data viitoare cand se mai uita asa la tine ii dispus sa te ceara de nevasta.aaa ...si mai voia sa o luati amadoi la fuga prin tabara cu pletele in vant prin tabara
5 min incontinuu si nu zice sau face nimic? posibil sa fi inghetat in ganduri.dar e si posibil sa te placa. intreaba-l sau atrage-i atentia data viitoare.
Apai la mintea ta de 11 ani cam da...se uita la tine si vede tot Parisul.
Pai el e din constanta si eu din cluj si asta s-a intamplat in timpul taberei in care am participat aman2 si ma uitam in ochii lui si el in ai mei... oare ce inseamna
Cu siguranta te place daca te priveste timp de 5 min incontinuu! de iubit nu prea cred, nu-i asa de simlu sa iubesti pe cineva! nici nu stiu cat de mult va cunoasteti...
Poate insemna :
1-Da te iubeste/te place
2-Te cunoaste de undeva si nu stie de unde
3-Ai ceva care-i place (Tinuta, cum vorbesti etc)
Te-as sfatui sa te uiti si tu la el (in ochi) si sa vezi daca zambeste sau nu.incearca sa zambesti tu sa vezi ce reactie are, din asta iti dai seama daca te iubeste
linarkfts întreabă: