anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca un baiat se uita in mod repetat dupa o fata si privirea lui staruie asupra ei cateva minute ar putea insemna ca o place? Dar daca si prietenii lui incep sa se uite catre fata respectiva ce ar putea insemna?
Cele doua situatii sunt prezente in momentul asta in viata si in mintea mea. Mie imi place de el, dar nu sunt sigura daca actiunile lui inseamna ceva de bine sau de rau. Am gasit o foaie de curand pe banca lui care era o dovada concreta ca daca m-ar placea el prietenii lui nu ar stii. Am incercat sa ma apropii de prietenii lui, de fete am reusit, toate ma adora, iar baietii sunt ok, adica mie imi dau majoritatea (nu toti) ideea ca sunt ok cu mine, nici nu ma venereaza dar nici nu au o parere rea, in schimb o fata tot spune ca V. cel mai bun prieten al lui se uita foarte urat catre mine (desi ma saluta) iar de altul stiu eu sigur ca are ceva cu mine pentru ca l-am salutat si nu a raspuns, apoi m-a ciupit pe fb si nu i-am mai raspuns eu. Ce pot sa cred? Voi ce credeti?

2 răspunsuri:
| InViataReala a răspuns:

El te place! Pe prieteni lui dai dracu! El conteaza! Ar fi bine sa te duci sa ii zici pentru ca nu vei fi cu el daca nu zici tu!

| PerfectInsanity a răspuns:

Este pocait happy