Depinde! poate sa te placa daca se iuta la tine cu niste okhi blinzi! si zimbeste! inseamna ca e indragostit de tine. mai ales daca te priveshte lung. funda?
`Şi eu cred că acel băiat te place `nu ştiu sigur da şi la mine se uită tot un băiat prin şcoală lung `şi chiar şi când merge uneori cu prietenii lui. Şi te vede şi brusc se întoarce la ei şi îi zice ceva fi sigură ca dacă încep a râde nu i-a zis ceva de bine dar dacă se uită toţi la tine insistent sau ceva de genu `pai la sigur te placee Încearcă şi zâmbeşte-i şi tu vezi care va fi reacţia lui `dacă îţi va zâmbi înapoi sau ba. Baftă scumpo.
Depinde de expresia fetei lui
Uita-te in ochii lui si iti vei da seama singura. Daca (te) considera ciudata nu se mai uita dupa tine, eu asa zic
Zambeste-i si tu frumos de cateva ori si vezi ce reactie o sa aiba
Depinde... adica daca merge asa singur si incepe sa zambeasca de cum te vede e clar ca te place dar daca vezi ca e cu prieteni si incearca sa-i zica la unu dintre ei ceva clar zice partea cu ciudata sper ca am fost de folos... cel putin asa fac toti pe care-i cunosc
Pai uitate la expresia fetei si o sa-ti dai seama daca te place sau daca crede ca esti ciudata.
Pai depinde de felul cum se uita dupa tinee... daca zambeste si e gen =p~ atunci sigur te place si nu poate ascunde asta.
dar daca are o privire plina de sictir si mai apoi ajunge chiar sa se amuze pe seama ta poate pur si simplu crede ca esti putin mai ciudata.
carolyna întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AlexiaIordache întreabă: