anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă un băiat te protejează,înseamnă că te place? Un băiat mi-a spus că sunt dulce,drăguţă,sinceră, cu 7 ani de-acasă,bun simţ,etc.Îmi spune care sunt băieţii pe care trebuie să îi îndepărtez(băieţii cu intenţii ascunse,mincinoşi, parşivi).Dar îmi spune că nu sunt genul lui de fată. Asta înseamnă că o să fim amici şi nimic mai mult?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Faptul ca te simpatizeaza ca om nu inseamna obligatoriu ca te vrea ca iubita. Probabil veti fi prieteni si asta este minunat.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cinste lui că a fost sincer cu tine!
Da, doar amici. Este bine și atât, așa știi că ai un "înger" care te protejează. Merită respectat.
Pa, pa.

| neutrino a răspuns:

Baiatul stie sa minta frumos. Roaga-te sa stie sa faca si primul pas.

| Nicolletaaa a răspuns:

Heii Nobody4Nobody, normal el te protejeaza si te complimenteaza pentru ceea ce esti tu!
El poate tine la tine foarte mult si poate daca o sa va cunoasteti cu adevarat poate o sa fie si ceva intre voi 2, dar nu te arunca cu capu-n-ainte sa crezi ca te iubeste... poate te place ca o sora sau amic orice...dar poate in timp isi schimba parereatongue. BAFTA! :*

| OFetita15 a răspuns:

Dupa parerea mea te place si mie un baiat imi spuneau asa dupa care m-a rugat sa fiu prietena lui FUNDA?

| GreenArrow a răspuns:

Dupa parerea mea te vede doar ca pe o sora/prietena buna si tine mult la tine.

| Alex10023 a răspuns:

El poate este o fire mai timidă și îi este rușine sa recunoască că te place.