Daca saruti o fata pe frunte inseamna ca iti pasa si nu o vezi numai ca pe o ..Baietii care saruta pe frunte sunt si indragostiti de fata respectiva.E ca si cum ai spune ca ii(:*) esti alaturi neconditionat.E tipic Baietilor Romantici si e un Sentiment aparte!
Incearca sa mai pacaleasca inca o fata. Asta nu inseamna ca nu te place, ba din contra, cine ar pupa ceva ce nu-i place?
Este atat de dulce sa faca asta, ii pasa de tine, te vrea langa tine, face asta pentru ca stie ca il iubesti, pentru ca vei fii a lui mult timp! Il poti pupa si tuuu!
Si daca sunt fata crezi ca nu stiu? ca ii esti draga, ca vrea sa te protejeze, ca tine mult la tine.
Nu e sigur ca te iubeste... insa e sigur ca te are foarte draga si esti o persoana foarte importanta pentru el! Sunt baiat si crede-ma ca stiu ce inseamna asta
Deci daca nu tea sarutat inca atunci e la faza in care el doar testeaza teritoriul, vrea sa vada daca il lasi si daca iti surade si tie ideea asta daca gesturile tale sunt ok si il lasi sa o faca in continuare asteapta-te la un sarut in scurt timp (app sunt baiat si asa i-am facut si eu actualei mele prietene inainte de a ma combina cu ea)
ancutzika27 întreabă: