Din contra, ii place foarte mult de tine, de-aia se tot uita la tine, dar i-i rusine sa vada ca se uita la tine. I-i rusine sa vina sa vorbeasca cu tine. Prefera sa te admire.
Zambeste-i si da-i curaj sa vina sa vorbeasca cu tine. Daca n u o face, fa-te ca ai treaba in preajma lui si mergi de-l saluta, intr-o prima instanta. Apoi a doua zi, fa mai mult decat un salut, si tot asa.
Arata-i ca nu esti bau-bau! Ca esti o fata sociabila, careia ii place sa fie in centrul atentiei cuiva.
Mult noroc!
Pai daca e timid e normal sa te ignore(neintentionat). posibil sa te placa din ce spui tu.lasa rusinea de o parte ca nu ajungi nicaieri.
Parerea mea este ca te place acum incearca si tu sa cauti semne ca te place cum ar fi sa te imprietenesti cu cea mai buna prieten/a a lui si sa afli, dar cel mai bun lucru si stiu ca sunt baiat este sa ii spui in fata " ma placi s-au nu "
FUNDA?!
E timid, însă nu te ignoră. Dacă te place profită de orice şansă pe care i-o oferi si mai ales de prezenţa ta.
Sigur te place dar unele gesturi pe care le faci ar putea sa il faca sa se simta inferior tie, bun dar u il placi pe el >?
Sa fiu sincer aici iti spun din propia experienta.
Poti sa fi sigura ca te place.Nu o sa spun o chestie de genul,, spune-i ca il placi,, pentru ca stiu oricum ca tie rusine si nu ai s-o faci.
Dar ajuta-l si dai cateva semne si atragei atentia dupa ce o sa te apropi de el va putea si el sa vorbeasca mai deschis cu tine.
Te place. Daca sentimentul e reciproc fa tu primul pas.Va fi recunoscator:p
Daca iti place de el spune-i ce simti, e logic ca te place, poate ii e rusine sa iti vorbeasca si ii e teama da refuz.
linarkfts întreabă: